Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van olyan ember az életedben, akiről tudod, hogy már sosem fogtok beszélni, és ez nagyon zavar hosszú idő után is?
Figyelt kérdés
2021. júl. 30. 19:42
11/24 anonim válasza:
Üdítő ilyen kérdéseket olvasni a napi "miért nincs 25 évesen barátnőm?" és "Miért pénzéhes rbanc minden nő?" mellett.
12/24 anonim válasza:
Ez ennyire elterjedt? Mindenkivel beszélgethetek akivel akarok. Velem is többnyire mindenki beszélhet, aki akar.
13/24 anonim válasza:
Van. Annyira megbántott, hogy az utolsó mondatom hozzá dühből a "soha többé nem akarok hallani felőled" volt. Ő tartja is, én meg azóta is bánom, hiányzik és sokszor gondolok arra, hogy írjak neki. Aztán valahogy nem merem megtenni.
14/24 anonim válasza:
#13 azt lehet tudni, hogy mivel bántott meg ennyire?
15/24 anonim válasza:
Nem beszélünk már egy ideje, de belül úgy is tudom hogy fogunk.... csak idő kérdése. Kicsit nehéz helyzet....elcsesztük, és így nehéz bármit is csinálni....de talán valamikor.. addig élem az életem, és nem zárkozom el semmitől es senkitől.
16/24 A kérdező kommentje:
Köszönöm az eddigi válaszokat. Nekem is van egy ilyen ember az életemben. Szerintem örökre hiányozni fog. Nem nőként, emberként. Attól tartottam, picit beteges, hogy 5-6 hónap után is érzem a hiányát. De a válaszok alapján kezdek megnyugodni.
2021. júl. 30. 21:51
18/24 A kérdező kommentje:
Én építettem le őt teljesen sajnos, a kapcsolat túl sok volt, a barátság kevés. Klasszikusan halálra ítélt emberi kapcsolat.
2021. júl. 30. 22:03
19/24 anonim válasza:
Érdekes, mert voltak férfiak utóbbi időben akik iránt igen erős érzelmeket tápláltam. Volt amelyiket azt hittem életemben sem fogom elfelejteni. Van akin nem vagyok túl még mindig teljesen.
És van egy akivel csak haverkodtunk, akiről azt hittem mikor megszakadt a kapcsolat, kis idő és felejtem.
De a kérdésedet olvasva mégis ez utóbbi férfi jutott eszembe.
20/24 anonim válasza:
Talán a gimis plátói szerelmem. Most felnőtt fejjel legalább megpróbáltam volna jelezni felé, hogy vonzódok hozzá, de hát akkor 16 voltam :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!