Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Léptél már ki kapcsolatból és ugrottal bele egy másikba rögtön?
Nálam volt ilyen többször is, de ezek általában csak olyan "majdmegmutatoménneki hogymásnakiskellek" kapcsolatok.
Legutóbb nagyon durva volt, egy négy éves kapcsolatomban beleszerettem egy másik srácba. Ahogy több lett köztünk, egyből szakítottam a párommal, ő kiköltözött, elvitte az utolsó cuccait is, beszállt a kocsiba és elment. Alig hogy kifordult az utcából, az új pasi (akit ő is ismert, de hogy összejöttünk, arról nem tudott) már jött is a sporttáskájával és beköltözött. Már ismertük egymást előtte is, szóval nem egy vadidegen volt. Ebből is négy éves kapcsolat lett.
Még egyszer nem tenném meg, mert lelkileg nem voltam jól, tulajdonképpen az új kapcsolatomban gyászoltam el a régit.
Olyan volt, hogy volt egy kapcsolatom, akivel nagyon tré volt az egész "kapcsolat", nem figyelt rám, alig keresett engem, stb. És miután kidobtam rögtön volt egy barátság extrákkal kapcsolatom, de aztán végül halálosan szerelmes lettem, és ezért a kedves barátom engem dobott ki.
Ilyen az élet, ilyen a karma, mindenki azt kapja amit ad, most már megtanultam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!