Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Léptél már ki kapcsolatból és ugrottal bele egy
másikba rögtön?
Én nem, de az exem ezt csinálta. Fél év után szétmentek, aztán akart volna visszajönni.
Egyik barátnőm exe szintén összejött frissiben mással, majd szakított a barátnőm miatt, mert nem volt még túl rajta érzelmileg.
Én hagytam magamnak egy pár hónapot, ismerkedtem valakivel pár hétig, de nekem sem ment, 2 hét után lezártam, mert még nem voltam túl az exemen.
2021. júl. 30. 18:26
Igen, csináltam ilyet. Beleszerettem valakibe, és úgy döntöttem, hogy lépek miatta. Azóta is együtt vagyunk, tíz éve, és nem érzek megbánást. Persze, az exemnek rosszul esett, megkaptam, hogy fszról fszra mentem, kva vagyok, és hogy ha így haladok, a fél világgal le fogok feküdni stb.. stb... Amúgy egyébként is kidobtam volna, így nem hatott meg a vergődése.
2021. júl. 30. 18:35
Igen, bánatomban. Egy kicsit bosszúból is, meg akartam mutatni, hogy már nem érdekel. Rossz döntés volt, szerencsére még időben észbe kaptam, mielőtt férjhez mentem volna. Időt kell adni magunknak, hogy túl legyünk rajta, különben az új partnerünknek és magunknak is csak fájdalmat okozunk.
N
2021. júl. 30. 18:43
Igen, én is csináltam, pedig mindig úgy gondoltam, hogy sosem fogok. Megismertem valakit, beleszerettem, a kapcsolatom meg már menthetetlen volt. Nehéz volt eleinte, de nem akartam hagyni elúszni a lehetőséget, mert soha azelőtt nem éreztem ilyet... és a fene tudja, találtam volna-e valaki mást, akivel valaha átélhetem, ha előtte sosem sikerült. Eleinte nehéz volt, de már több mint 1,5 éve együtt vagyunk, együtt élünk több mint egy éve, és azt kell mondanom, hogy megérte.
2021. júl. 30. 18:51
Igen,egyszer, 5 éves kapcsolat volt. Nem voltam boldog, nem éreztem nőnek magam mellette, ő belepunnyadt a kapcsolatba és én hiába tepertem... beleszerettem valakibe, szóval lezártam a dolgokat és összejöttem vele, azóta már a vőlegényem.
2021. júl. 30. 19:02
Kapcsolatban hogy lehet beleszeretni valaki masba?
Nekem eddig csak olyan volt hogy szakitas alatt a siros rivos depis vilagvege hangulatomban ami kifele nemigen latszott de voltak megmentoim. Meg kapcsolat is lett
2021. júl. 30. 19:15
7 év után szakítottam november végén, szeptember legelején pedig megszületett az első gyerekünk az új párommal (majdnem 9 évnél tartunk).
A 2 kapcsolat között olyan 3 hét telhetett el
2021. júl. 30. 19:29
Az egyiknél már régóta azt éreztem, hogy valami nem kerek és szeretnék kilépni. Aztán jött a másik, mint a forgószél. Számomra nem volt kérdéses onnantól, kit választok, akkor is, ha zsákbamacska az egész. Egyelőre csak élvezem és majd meglátjuk, mi sül ki belőle.
2021. júl. 30. 19:41
8-as. Mi volt az a nem kerek dolog, amit nem lehetett megbeszélni?
2021. júl. 30. 20:25
Igen. A 7 éves kapcsolatom haldoklott, sőt már valószínűleg halott is volt, igazából rég szakítanom kellett volna, de nem mertem, beleragadtam. Aztán jött egy volt iskolatárs, adott egy lökést annak, hogy ki merjek állni magamért és ki tudjam dobni az életemből az exemet. Exem évekig zaklatott még, elhordott mindennek, de már megszabadultam tőle, nem érdekelt.Életem legjobb döntése volt. Azóta már össze is házasodtunk.
2021. júl. 30. 20:51
Kapcsolódó kérdések: