Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Akik egy kapcsolatból RÖGTÖN...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Akik egy kapcsolatból RÖGTÖN egy másikba ugranak?

Figyelt kérdés

Jártatok már pórul ezzel? Meg tudtátok szeretni az új párotokat, alakult belőle komoly kapcsolat?

Vagy épp ellenkezőleg, rájöttetek, hogy nem kelletz volna beleugrani rögtön másba?

Olyanok válasza most annyira nem érdekel, akik már előtte is viszonyt folytattak és kvázi a biztosért hagyták el az előző párjukat.

Egy újonnan megismert emberre gondolok.

Szoktak működni ezek a búfelejtő kapcsolatok?

2021. ápr. 21. 18:14
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
100%

Nem búfelejtőnek, inkább bosszúnak mondanám.

De első randi után fülig belezúgtam. Mondjuk nem tartott sokáig.

2021. ápr. 21. 18:18
 2/18 A kérdező kommentje:
Szakítás miatti bosszú? Vagy más miatt?
 3/18 anonim ***** válasza:
A kapcsolaton kufircolást értesz vagy pl holtodiglan-holtomiglant?
 4/18 A kérdező kommentje:
Komoly kapcsolatból "komoly" kapcsolatba.
2021. ápr. 21. 18:19
 5/18 anonim ***** válasza:

az pont annyira szokott működni mint

- semmiből komoly kapcsolatba

- komolytalan kapcsolatból komoly kapcsolatba

Vagyis: istentudja.

2021. ápr. 21. 18:20
 6/18 A kérdező kommentje:
Aki még nem volt túl az exen, annak hogy alakult? Az érdekelne. Elég jellemző az ilyen, úgyhogy gondolom valaki biztos volt már ilyen cipőben. Ha valaki 4 hónap után is keresi az exet, az megszeretheti az új párját vagy sem?
2021. ápr. 21. 18:23
 7/18 anonim ***** válasza:
49%
megszeretheti
2021. ápr. 21. 18:24
 8/18 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem ez nagyban függ az előző kapcsolat lezárásától is. Többnyire aki, kapcsolatból kapcsolatba ugrik, és nincs túl az exén, nem tud olyan érzelmeket vinni az új kapcsolatába, mint az, aki túl van az exén, mert fél lábbal még mindig az előző kapcsolatban van. Ha már az előzőt sem szerette, akkor másabb a helyzet.
2021. ápr. 21. 18:36
 9/18 A kérdező kommentje:
Szakítás után egy héttel jöttünk össze. Állítólag nem szerette már. Gyakorlatilag meg észrevettem, hogy azóta többször írkált neki. Ahhoz képest hogy nekem lehordta mindennek már a kapcsolatukat, ő írkál neki hogy örökre fontos marad neki, legyenek jóban, milyen jól néz ki a képen stb stb. Van esélyem így vagy hagyjam a francba? Egy ideig bíztam abban hogy lehet ebből komoly mivel előadta magát, hogy ő már rég lezárta ezt az egészet és már csak egy szenvedés volt a kapcsolat hiába próbálkozott, már nem érzett úgy iránta. Ennek ellenére meg így viselkedik a hátam mögött. Ráadásul az írásból kiderül hogy nem is ő szakított, hanem vele. Attól nem tartok hogy visszamenne az exhez, mert az ex elutasító. De talán ha tehetné akkor menne... Nem tudom... Ezért kérdezem, aki volt már ilyenben, mennyi idő után derült ki, hogy működik - e a kapcsolat hosszútávon, alakultak-e ki érzelmek az újjal... Én már eléggé elhittem..
2021. ápr. 21. 18:47
 10/18 anonim ***** válasza:
100%
ja... így már értem. Ezt beszoptad haver.
2021. ápr. 21. 18:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!