Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a véleményetek, hogy ha valaki egy hosszú kapcsolat után máris egyből ugrik a másikba?
Ha az új kapcsolatában jól érzi magát és boldog, vidám akkor kár lett volna nem belemenni.
Ha az új párja szereti őt, és mint írtam jól érzik magukat együtt nincs mire várni.
Nem halt meg senki! Nincs mire várni. Nincs kötelező gyászidőszak.
És nem kell az a hisztis gyerekes szöveg, hogy jajjjj ha ilyen gyorsan lett valakije tuti nem szeretett...
Engem nem érdekel mások kapcsolata. Én nem kezdek újba, míg a fejemben nincs rend. Viszont én nem kezdenék olyannal, aki frissiben szakított az exével, vagy az ex szakított vele. És hogy miért nem? Mert sokan jönnek itt is azzal a dumával, hogy nincs kötelező gyászidőszak, hogy az a valaki már régen lezárta magában a kapcsolatot, csak nem tudott kilépni, stb-stb.
Én meg a saját bőrömön tapasztalom, hogy az exemet kihajítottam egy nőcske miatt, akitől "nem akart semmit".
Feltettem itt akkor bánatomban egy kérdést, hogy hogy lehet ilyen, hogy rögtön mást szeret? Mert elkezdett posztolni, így szeretlek, úgy szeretlek. Kaptam az ívet rendesen, hogy engedjem el, mert ő már rég lezárta ezt magában. Gyakorlatilag meg mire én kisírtam magam, elfogadtam a helyzetet, letiltottam mindenhol, felbukkant. Folyamatosan felbukkan, újabb és újabb telefonszámokról. Hogy ő mindent megbánt, sajnálja, élete párja voltam, örökre fontos leszek számára, örökre izgatni fogom a fantáziáját, akarok-e vele szexelni, stb-stb.
Na, mindez engem nem érdekel, nyugodtan játssza ezt az új nője háta mögött. Viszont nekem erre nincs szükségem, tehát tartom magam ahhoz, hogy a gyász időszakát kikerülni, átugrani NEM lehet, így olyannal kezdenék csak, aki 100%-ig rendben van lelkileg és nem motoszkál már a fejében egyáltalán az ex.
9-es.
7-es vagyok látom szépen kaptam a leszavazást a nem tetszést mindenkitől.
De ha valaki végigolvasta volna és fel is foga volna, mert szerintem nem fogták fel, akkor nem lenne gond.
Ha azzal a valakivel együtt vagy és rá tudsz figyelni, vele érzed jól magad nem az exeden rágódsz akkor túlléptél, és nem kell ez a gyászidőszak.
Nem arról hadováltam, hogy ha még az exe miatt pityereg valaki akkor az menjen persze egyből bele másik kapcsolatba.
Pont amit te írtál! Kb ugyanazt írtam más megfogalmazásban, legyen túl az előzőn ez a lényeg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!