Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Akik egy kapcsolatból RÖGTÖN...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Akik egy kapcsolatból RÖGTÖN egy másikba ugranak?

Figyelt kérdés

Jártatok már pórul ezzel? Meg tudtátok szeretni az új párotokat, alakult belőle komoly kapcsolat?

Vagy épp ellenkezőleg, rájöttetek, hogy nem kelletz volna beleugrani rögtön másba?

Olyanok válasza most annyira nem érdekel, akik már előtte is viszonyt folytattak és kvázi a biztosért hagyták el az előző párjukat.

Egy újonnan megismert emberre gondolok.

Szoktak működni ezek a búfelejtő kapcsolatok?

2021. ápr. 21. 18:14
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:
Köszi a rövid, tömör véleményt. Én is így gondolom. De hátha valakinek kisült hasonlóból jó..
2021. ápr. 21. 18:58
 12/18 anonim ***** válasza:
Igen volt már sokmillió ember akinek kisült valami jó a dologból meg sokmillió olyan is akinek nem.
2021. ápr. 21. 19:01
 13/18 anonim ***** válasza:
100%
Igen én igy jártam. Már nagyon gondolkodtam a a szakitason amikor megismertem a mostani párom. Aztán szakítottam az előzővel és rögtön az exem tol a mostani páromhoz költöztem. Azóta is együtt vagyunk már 6 éve. 29N
2021. ápr. 21. 20:23
 14/18 anonim ***** válasza:
Dugjad amig lehet.
2021. ápr. 21. 21:17
 15/18 A kérdező kommentje:
Nő vagyok amúgy, a haverosnak meg a dugosnak üzenem..
2021. ápr. 21. 21:26
 16/18 anonim ***** válasza:
#14 vagyok, akkor használd ki a kukacát.
2021. ápr. 21. 21:29
 17/18 anonim ***** válasza:
100%
Én igy ugyanigy jártam egy csajjal amit a kérdező leirt. Megismertem, áradozott hogy mennyire bejövök neki, meg akar mindent tőlem. Kicsit gyanús volt de bele mentem. Több mint 1 honap eltelt mikor kiderült hogy előttem pár nappali szakított az exével akivel rendszeresen beszélgetett a hátam mögött. Mondom de jó. Utána derültek ki még rosszabb dolgok is róla, de ennek ellenére vele maradtam mert nagyon tetszett a csaj. Kb 4 hónap után, mikor már történt egy két dolog akkor egyik napról a másikra olyan érzéketlenül kivágott mint ha nem történt volna köztünk semmi. És még mem is indokolta meg hogy miért. Egy darabig még próbálkoztam de nagyon dúrván elzavart. Akkor nagyon bántott a dolog, de most úgy vagyok vele hogy jobb hogy megszabadúltam tőle. Valójában csak szédített és feláldozott hogy az exén bosszút álljon. 40f
2021. ápr. 24. 03:37
 18/18 anonim ***** válasza:
Olyan emberrel nem szabad kezdeni, akin egyértelműen érezhető, hogy még nincs túl az exén, mert annak maximum a pótlékja lehetsz. Sok szívfájdalomtól mented meg/kíméled meg magad, ha nem csapod be önmagadat, és belátod, hogy csak csillapítani akarja veled a fájdalmát. Vannak nagyon ritka kivételek persze, de ott egyértelműen lehet érezni, ha a másik túl van az exén, és nem merülnek fel ezzel kapcsolatban benned kérdések, mert azt érzed téged szeret.
2021. ápr. 25. 18:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!