Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi tegyek?! (rövid a kérdés, magyarázat hosszabb XD)
A múlt évben volt egy barátom.Legyen X. Többször jártam vele (4×). Vagy Ő, vagy én meguntuk a dolgot. Eltelt egy év.
Én találtam egy másik fiút. Kedves, aranyos, meg minden. Tényleg, akár egy lelkitárs. Ő szeret engem. Tulajdonképpen én is Őt. De valahogy X még hiányzik, de nagyon. Úgymond az a tipikus adonisz. Olyan, akire mindig is vártam. Csak elég gyerekesen viselkedtem, és elszalasztottam.Teljesen tanácstalan vagyok.. Mostanában rámír msn-en. Meg beszélgetünk. De valahogy vissza szeretném hódítani. Vagyis,hogy legalább még egy esélyt adjunk egymásnak.Szerintetek mit kellene tennem?!
katka127 kösszi ^^
Így is lesz. Amúgy meg a másik fiú. Ő vele a kapcsolat csak alakuló lenne. De meggondolom erősen. Mert szerintem megbánom, bárhogy is döntök. Amilyen szerencsétlen vagyok..
Mert, meguntuk egymást.Vagy nem tudom. Kiszerettem belőle. Aztán Ő belőlem.. Stb..
De most ott vagyok, hogy szeretnék visszamenni hozzá. Egy kapcsolat zárulhat csókkal?! Hogy jön ez már ki?!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!