Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak! Vágyakoztatok már egy bizonyos nő után hónapokig, évekig?
Ha igen, csak szex vagy esetleg kapcsolat reményében?
Olyan szituációra gondolok, ahol ismerősötök vagy munkatársatok volt az adott hölgy, tehát ismertétek személyesen. Lett végül valami belőle?
"
Exem nagyon sok éven keresztül szerelmes volt egy nőbe, még akkor is szerintem, mikor összejöttünk. Némi barátkozáson kívül nem volt köztük soha semmi. Nem csak szexeni akart vele, ez tuti" Egyik exemmel ez volt a helyzet. Kiderült, hogy én voltam a pótcselekvés, aktívan dumált a csajjal, amikor már több éve együtt voltunk. Mostani barátomnál is hasonló a helyzet, volt(?) egy nagy szerelme, akivel kölcsönös lett volna a dolog, csak a barátja barátnője volt így annyiban is maradt. Esélyes, hogy nála is egyszer kiderül valami. :/
Tehát igen, lehet férfi szerelmes évekig egy nőbe, vágyakozhat utna, ez természetes.
12
Az ilyen férfiaktól mentsen meg az ég. (Az elején engem idéztél.)
Igen, egy évfolyamtársam tetszett évekig, de ő meg még csak vissza sem köszönt. Sajnos sokáig nem bírtam kiverni a fejemből, de mit értem volna vele, akkor sem kellettem, és most sem kellek a lányoknak.
Egyébként most, egyetemen is van egy szaktársam, aki tetszik, eleinte nem váltott ki belőle semmit, de sajnos túl jól megismertem, és nagyon szimpatikus lett. A bukkanó az, hogy van párja, úgyhogy remélem, hogy őt is minél hamarabb ki tudom verni a fejemből. Nem mintha lenne esélyem akárkinél is.
21F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!