Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit jelent ha egy férfi zavarba jön, mikor mások egy bizonyos lányról kérdezik?
Figyelt kérdés
Van egy férfi kollégám, aki nagyon tetszik nekem. Mindenki szerint összeillünk. Néha olyan mintha lennének ilyen jelen a részéről, hogy tetszem neki. De még semmit nem lépett.Én próbáltam flörtölni vele finoman. Azt mondták neki, miért nem jövünk össze, hívjon egy randira, nagyon jól néznék ki együtt, támogatják stb. És ő nagyon elpirult. (nekem is elmondták ezt, én is zavarba jöttem)2021. ápr. 20. 19:49
1/6 anonim válasza:
Ezek szerint tetszetek egymásnak.
Hívd el valahova munka után,add meg neki a kezdő lépést.
2/6 anonim válasza:
Lehet, hogy fél lépni szegényke, tedd meg az első lépéseket te
3/6 anonim válasza:
Hát én is voltam hasonló helyzetben, de nem lett belőle semmi. Pedig én is és mások is úgy gondolták, hogy tetszem neki de végül mást hívott el randira és vele jött össze.
4/6 anonim válasza:
Vagy alapból szégyenlős és mindentől zavarba jön...
5/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a segítséget. Talán mégis van remény. A kiszemelt személy eleve csendes típus, nehezen nyílik meg. A hozzánk közel állók még egyszer sem gondolták, hogy tetszem neki. A többiek társágában munkaszinten kommunikálunk, kevesebbet beszél, kevesebbet viccelődünk egymással. Ezért is féltem bátrabb lenni. Ha bukás lesz, kínos lesz együtt dolgozni.
2021. ápr. 23. 21:07
6/6 anonim válasza:
Hany eves emberekrol van szo? Az, hogy masok is belefolynak, eleg dedo... :/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!