Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Bizonyos nők miért és hogyan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Bizonyos nők miért és hogyan töltik minden idejüket társkereső alkalmazásokon?

Figyelt kérdés
Az egyik társkereső oldalra kb. négy alkalommal regisztráltam különböző fotóval és ez a nő minden egyes alkalommal kb. 5-10 perc elteltével már kedvelt is. Teljesen mindegy volt hogy reggel, délután vagy éjszaka, hétköznap vagy hétvégén regisztráltam, ő mindig ott volt. Kipróbáltam két másik társkeresőt azokon is szinte azonnal megtalált. Nem hiszem hogy fake mert hitelesített a profilja, ki van írva neki hogy egy helyi gyárban dolgozik, nem tudom mondjuk amellett hogy van ideje állandóan a társkeresőt nézni főleg hogy elvileg gyártási területen van ahova be sem lehet vinni telefont. Esetleg van valami funkció hogy ha egy közelben lakó férfi regisztrál akkor azt automatikusan kedvelje az alkalmazás?
2020. nov. 19. 21:51
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Ugyanazért, mint az ottani férfiak? Szerelmet, vagy társat találni, esetleg futó kalandot? Mivel egy ilyen oldal erre van kitalálva?
2020. nov. 19. 21:55
 2/6 anonim ***** válasza:

Én is gyárban dolgozok gyártási területen és mi használhatjuk a telefont,biztos ők is használhatják.

Biztos nagyon szeretne párt találni azért ilyen aktív.

2020. nov. 19. 22:03
 3/6 A kérdező kommentje:
Nem tudom hova tenni, ennyi idő alatt sem talált senkit hogy mindenkit azonnal kedvel? Én elég ronda vagyok szóval nem is válogat..
2020. nov. 19. 22:07
 4/6 anonim ***** válasza:
Az ottani pasik is válogatnak, vagy nem komolyat keresnek, nem olyan könnyű ám megtalálni az igazit ezeken az oldalakon.
2020. nov. 19. 22:09
 5/6 A kérdező kommentje:
Mondjuk ő sem túl szép szóval nem kapkodhatnak érte
2020. nov. 19. 22:14
 6/6 anonim ***** válasza:
Sokan mindenkinek válaszolgatnak... Na, úgy elhiszem, hogy minden idejét ott tölti az ember. Én igyekeztem mértékkel matchelni Tinderen, de egy nap után már kezelhetetlenné váltak az üzenetek. Pedig ott csak az írhat, akit úgymond jóváhsgysz. Más társkeresőn meg kb minden jöttment.
2020. nov. 20. 03:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!