Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért változik meg bizonyos nők véleménye a szexről?
A konzervatív fiatal nőknél alap, hogy a szexet csak párkapcsolatban tudják elképzelni. Azonban, ahogy múlik az idő, már elkezd kialakulni az a gondolkodás, hogy tulajdonképpen ha lefekszenek egy olyan pasival, akit régóta ismernek, és akiben megbíznak, akkor az még belefér.
Mi váltja ki ezt a változást?
Nálam az váltotta ki anno, hogy az első szakításom után iszonyatosan összetörtem, és évekig nem volt senkim. A külsőmmel sosem volt baj, sőt, viszont mindig is nagyon zárkózott voltam, nem tudtam flörtölni, és sok srácnak a nyitott, cserfes lányok jönnek be, így többnyire mindig is társkeresőztem.
Aztán az elmúlt években volt pár (tényleg csak pár) komolytalan alkalom és próbálkozás, de rendes kapcsolat is, és nem érdekelt sosem, ha valaki ribinek tart emiatt, mert egyszerűen csak szeretetre vágytam, kerestem valamit, ami hiányzott. Mindegyik srácért odavoltam, sosem csak a szexről szólt, csak hát nem minden esetben alakultak jól a dolgok. De örülök minden tapasztalatnak, mert sokat tanultam és változtam, és végre találtam egy olyan fiút, aki igazán szeret és megbecsül.
Volt egy olyan barátnőm, akiben sosem változott meg ez a dolog, mindig komoly kapcsolatban volt, és a különbség egyedül az volt, hogy hamarabb ért a koránál, valamint nem volt olyan szakítása, ami igazán megviselte volna, és őszintén szólva, így azért jóval könnyebb józannak maradni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!