Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért változik meg bizonyos nők véleménye a szexről?
A konzervatív fiatal nőknél alap, hogy a szexet csak párkapcsolatban tudják elképzelni. Azonban, ahogy múlik az idő, már elkezd kialakulni az a gondolkodás, hogy tulajdonképpen ha lefekszenek egy olyan pasival, akit régóta ismernek, és akiben megbíznak, akkor az még belefér.
Mi váltja ki ezt a változást?
Az váltja ki, hogy maradi anyuciék és a család befolyása egyre csökken. Ők nevelik ezt bele a lányokba, és akik olyan típusok, azok sokáig (rosszabb esetben soha) meg sem kérdőjelezik ennek helyességét. De ahogy távolabb kerülnek, illetve egyre több mindent látnak maguk körül, és arra is rájönnek, hogy a szex egy jó, élvezetes dolog, nem pedig "szegény nők kihasználása a csúnya, gaz férfiak által", ahogy anyuciék próbálták belemosni az agyukba, változik a gondolkodásuk.
Az én anyám a mai napig (30 leszek) bele van bolondulva, hogy én csak szexkapcsolatra pályáznék, szerinte az qrvaság, egy normális nő főz, süt, kiszolgálja és irányítja a családját. Rémesen korlátolt, szűk látókörű és prűd az a generáció.
Én évekig vártam, hogy legyen párkapcsolatom, legyen kivel kipróbálnom a szexet. Mivel még mindig nem jött össze, viszont én is csak egyre öregszem, most már kipróbálnám egy baráttal is. Egy bizonyos életkor után már a többség nem szexel, így fogynak az éveim.
26/L
Én nem azért nem szexeltem párkapcsolatot kívül, mert az csúnya rossz dolog és nem is azért, mert mit szól majd a világ. Nekem ehhez érzelmek kellenek és vonzalom. Én nem vonzódom a barátaimhoz (ezért csak barátok és nem több) érzelmeket meg nem váltanak ki belőlem idegenek. Ha valaki vonz és érzelmeket is kivált belőlem, azzal igyekszem összejönni. Ha neki csak szex kell, vagy ilyen szex alapú barátság extrákkal csoda, valós elköteleződés nélkül, akkor azért nem szexelek az illetővel, mert én érzelmileg érintve lennék, abból meg jól nem jön ki az ember.
Számomra a monogámia egy kapcsolatban alap, nem tudnám elviselni, hogy az akit én szeretek, mással is együtt van, adott esetben egy ponton engem a masikért elküld.
Ez azt hiszem egy fajta önzés, de nekem a sima szex és egy férfi testi, szexuális közelsége, érintése, nem ér annyit, mint az a negatív hozadék, amilyen sokáig tartana a fent vázolt egyoldalú kapcsolatból kilábalnom lelkileg.
Akkor inkább kivárom, míg jön egy srác akivel kölcsönös a vonzalom és az elköteleződés, mert abba is bele lehet bukni (sőt) de ott legalább az esélye meg van a happy end-nek.
Csak azért írtam le, mert itt most nagyon kiéleződött a dolog arra, hogy vannak a naiv, konzervatív, burokban, ostorral nevelt nők, akik azt se tudják merre van az előre és csak társadalmi nyomás miatt nem szexelnek kapcsolaton kívül és a felvilágosult, felszabadult, élet igenlő nők, akik tudják, hogy csak egy életük van és azt élvezni kell.
Közben meg ezer más ok is lehet arra, hogy valaki csak kapcsolatban szexel és arra is, hogy nyitott a kötetlenebb kalandokra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!