Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak! Vágyakoztatok már egy bizonyos nő után hónapokig, évekig?
Ha igen, csak szex vagy esetleg kapcsolat reményében?
Olyan szituációra gondolok, ahol ismerősötök vagy munkatársatok volt az adott hölgy, tehát ismertétek személyesen. Lett végül valami belőle?
Sajnálom, 2-es. Reménytelen, hogy újra egymásra találtatok?
1-es és 3-as: mennyi ideig vágyakoztatok? Csak szex volt, amit szerettetek volna?
Még mindig, pedig már 3 év lassan. A volt munkahelyemen ismertem meg. Nekem nagyon bejött a testalkata és a személyisége is. Számomra ideális nő lett volna. Tettem felé egy lépést, de a válasza nem volt elég meggyőző, hogy ebből lehetne valami. Sajnos a távolság, ami közben közénk került és mondhatom azt, hogy a kettőnk családi élete közénk állt. Még mindig vágyakozok utána. Néha beszélünk (chat), de nem hozom fel előtte már a témát. Pedig neki csak egy szavába kerülne!
Nem csak szexre kellett volnam, hanem kapcsolat céljából.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!