Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Párkapcsolatban mennyire okoznak feszültséget az eltérő étkezési és gasztronómiai szokások?
Figyelt kérdés
Mondjuk, ha én kedvelem a hagyományos magyar ételeket és nyilván nem minden nap, de előszeretettel fogyasztok vörös húsokat is, akkor egy vegetáriánus barátnő mennyire tolerálná ezt?
Szeretem amúgy a grillezést is, a családom sokszor szervez ilyen partit, elég feszélyezetten érezthetné ott magát egy vega lány.
Olyan jó érzés mikor közösen tudunk készíteni valamilyen finom kaját és utána elfogyasztjuk, meg nekem van is igényem a magyar konyhára, szóval nekem ez úgy tűnik kizáró ok lenne.
Ti mit gondoltok erről?
2021. júl. 27. 13:34
11/13 anonim válasza:
Párommal mindketten nagy húsevők voltunk. Egyszer megtudtam, hogy ő lélekben mindig is támogatta a vegetarianizmust. Valahogy innentől nagyon elkezdett érdekelni a téma, nagyon sokat beszélgettünk erről. Elolvastam a neten minden pro és kontra érvet, megvitattuk a dolgot minden szemszögből, környezetvédelmi, etikai, stb. Végül úgy döntöttünk kipróbáljuk ezt a vegán életmódot. Szerintem sok pluszt hozzáadott a kapcsolatunkhoz. De én ezt nélküle nem kezdtem volna el csinálni, meg ő se nélkülem, mert nem tudom lehet fura, de mi mindnet vagy együtt csinálunk, vagy sehogy. Nagyon kompromisszum készek vagyunk a másikkal, szóval sokszor így állunk mint a szamár, hogy "nekem mindegy, csináld ahogy te szeretnéd", és persze a másikunknak is mindegy, csak mindenkinek legyen minden jó.
12/13 anonim válasza:
vega és vegánt ne keverjük !! a vega az ehet bármilyen tejes tojásos ételt !! a vegán meg rohadtúl egészségtelen ha nem tud minden vackot beszerezni ahhoz , hogy bevigye az össze tápértéket amire szüksége van egy embernek..
13/13 anonim válasza:
Szerintem 2 intelligens, egymást szerető, tisztelő ember megoldja az eltérő étrendet. Én pl diêtázom, a férjem nem. Ő teljesen hagyományos ételeket eszik. Külön külön van főzve mindkettőnkre, és ennyi:) nem okoz semmiféle problémát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!