Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehet normális párkapcsolat két nagyon eltérő anyagi hátterű családból jött ember között?

Igen. A lényeg a felek hozzáállása az élethez a célok és az hogy milyen emberek. Pl. szenvedélybetegek e vagy józan gondolkodású család centrikus beállítottságúak e.
az számít milyen ember belülről mennyire szorgos kitartó milyen érzelmi intelligenciája van.
Hát én most egész konkrét szitukra gondolok pl:
-A jó módú minden meg kap a családjától, lakás autó stb... még a szerény anyagi helyzetű nem sok mit tud anyagilag hozzá tenni a kapcsolatukhoz, ami elég visszás lehet.
-Esetleg elhívják a módos szülők a gyerekük párját valami méregdrága luxusnyaralásra, amit ha elfogad nyilván soha nem tud anyagilag viszonozni.
-Ünnepek, nyilván akkor a párjának a családja neki is nagy értékben fognak ajándékozni, ő szegény anyagi helyzetű fél pedig nem fog tudni olyan értékben ajándékozni, ami megint csak hülyén néz ki.
Ilyen egyszerű gyakorlatias estekre gondolok én.

Szerintem nem. Nem jo ha két ember között nagyon eltér az anyagi helyzet
Nem tudnék olynnal együtt lenni aki sokkal többet keres nalam. Nagyon zavarna a büszkeségem megalázónak tartanám pláne úgy hogy a külön kassza híve vagyok. Engem idegeistene ha a másik állandóan felvagna éreztetné hogy többet keres nalam
N24

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!