Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Régen ennyire más volt a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Régen ennyire más volt a szépségideál?

Figyelt kérdés

Anyukámnak fiatal korában minden ujjára 10 pasi jutott, extra jó nőnek számított (nem ő mesélte, másoktól hallottam, szóval szerintem igaz). Sőt, még gazdag külföldi sugar daddyje is volt. Arcra szinte teljesen ugyanúgy nézek ki, mint ő, csak én valamivel magasabb és vékonyabb vagyok. Engem kifejezetten rondának tartanak az emberek, nem tetszem a férfiaknak, pedig a rokonoktól is mindig megkapom, hogy "tiszta anyád vagy".

A 80-as években ennyire alacsonyan volt a léc a nők külsejét illetően, vagy mi ennek az oka?

2021. júl. 27. 11:15
1 2 3 4
 31/33 anonim ***** válasza:
100%

30

Hát én meg összebarátkoztam a házban lakó 92 éves nénivel, akinek valóban egy nagyon jóképű férje volt. Ez a néni mutatott képeket és hát ő finoman szólva sem volt szép. Egy teljesen jelentéktelen külsejű nő volt. Viszont tényleg adott magára, másként, mint most teszi sok nő. És egyébként belsőre az egyik legcsodálatosabb ember, akihez valaha szerencsém volt.

2021. júl. 27. 18:08
 32/33 anonim ***** válasza:
100%

"Akkoriban még ugye nem manipulálták úgy a fotókat,mint most."

Csak hiszed. Igaz, nem számítógéppel, de a kézi retust nem sajnálták.

2021. júl. 27. 19:01
 33/33 anonim ***** válasza:
34%
32 Azért mégsem mérhető az a mai technikához.
2021. júl. 27. 20:10
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!