Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Régen ennyire más volt a szépségideál?
Anyukámnak fiatal korában minden ujjára 10 pasi jutott, extra jó nőnek számított (nem ő mesélte, másoktól hallottam, szóval szerintem igaz). Sőt, még gazdag külföldi sugar daddyje is volt. Arcra szinte teljesen ugyanúgy nézek ki, mint ő, csak én valamivel magasabb és vékonyabb vagyok. Engem kifejezetten rondának tartanak az emberek, nem tetszem a férfiaknak, pedig a rokonoktól is mindig megkapom, hogy "tiszta anyád vagy".
A 80-as években ennyire alacsonyan volt a léc a nők külsejét illetően, vagy mi ennek az oka?
"még gazdag külföldi sugar daddyje is volt"
Ilyet anyámról, ha igaz is lenne, soha, még névtelenül sem írnék le egy online fórumon.
Gyanús, hogy ez egy újabb provokáló kamukérdés.
Én is nagyon hasonlítok állítólag anyámra, aki egy igazán szép nő volt. Igazi természetes szőke hajjal, jó alakkal. Én 10 cm-vel magasabb vagyok nála és sokkal vékonyabb. Neki minden ujjára jutott pasi, nekem EGYÁLTALÁN nem. Nagyjából egyetértek 9-essel, de én nem a vonzó-nem vonzó dologban látom a lényeget, hanem az arányokban. Nekem például az arcom felső harmada (homlok, szemöldök, szem) nagyon kicsi a másik két harmadhoz képest. Hiába van pl. sokkal szebb szám és fogaim. stb.
Nagyapám azt mondta, hogy nagyon hasonlítok az anyjára. Mutatott képet róla, hát persze régi kép volt (nagyapám 1898-ban született), hát szerintem kicsit sem hasonlítottam rá, de ő is egy nagyon szép nő volt. (Nálam sokkal alacsonyabb, sokkal teltebb, teljesen más arcú.)
26
Rosszindulat nélkül: szerintem ez azért volt, mert a fényképekre általában csinosan felöltöztek + nem voltak igazán jó minőségűek a képek.
Mindig is voltak szép, átlagos és csúnya emberek és biztos vagyok abban, hogy az arányok sem változtak.
29 Nem a ruhára gondoltam,hanem a konkrét emberekre. Lehet valami a képminőségben, de az öregek elmondása szerint is(nem csak a nagyszüleim) a valóságban is jobban néztek ki akkor a fiatalok,mint most. Szerintem ennek az élelmiszerek minősége és az életmódjuk volt az oka. Valahogy olyan erős,egészséges,természetesnek néztek ki,attól voltak szépek.
Egyáltalán nem bántani akarok senkit,de meg lehet nézni a mai 16-20 éves korosztály nagyobb részét hogy néznek ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!