Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Régen ennyire más volt a szépségideál?
Anyukámnak fiatal korában minden ujjára 10 pasi jutott, extra jó nőnek számított (nem ő mesélte, másoktól hallottam, szóval szerintem igaz). Sőt, még gazdag külföldi sugar daddyje is volt. Arcra szinte teljesen ugyanúgy nézek ki, mint ő, csak én valamivel magasabb és vékonyabb vagyok. Engem kifejezetten rondának tartanak az emberek, nem tetszem a férfiaknak, pedig a rokonoktól is mindig megkapom, hogy "tiszta anyád vagy".
A 80-as években ennyire alacsonyan volt a léc a nők külsejét illetően, vagy mi ennek az oka?
Mindenkinek tetszeni akarsz vagy csak annak aki neked is tetszik?
Bár nem igazán értem a kérdést. Te is szeretnéd hogy egy halom pasi tülekedjen érted egyszerre? Biztos jó az?
Szerintem nem számít a mennyiség. Mai világ más. Szépség ideál mindig más volt. Ha te jól érzed magad a bőrödben az a lényeg.
Teljesen mindegy hogy sminkelsz, műszempillád van és műkörmeid.
Sminket értem. A másik kettőt már nem annyira...
Összhatás számít, de a külső meg egy dolog. Külső megfog a belső megtart. Közhely de így van.
Csak feltételeztem. Mért ne tetszenél majd a neked valónak? Mindenki tetszik valakinek. Te is fogsz. Nem kell sok hozzá.
Választani neked kell majd! Szerelem ne vegye el az eszed ez a lényeg...
Normálisból van sok csak nem mind atom nyomulós. Egy kacér tekintet egy mosoly aztán annyi... Már csak válogatnod kell...
"Arcra szinte teljesen ugyanúgy nézek ki, mint ő"
Lehet ám úgyis hasonlítani valakire, hogy az egyik szép, a másik nem. Az összhatás számít.
Egyrészt persze, lehet más a szépségideál. Gondoljuk csak a szőrös hónaljakra, ami mondjuk ezelőtt 40-50 évvel még semmit nem vont le egy nő szépségéből, ma meg a túlnyomó többségnek kizáró ok, legyen arcra akármilyen szép is a nő.
Másrészt a szépségnél nagyon sok múlik a kisugárzáson. Én is ismerek olyat, aki arcra jószándékkal átlagos, de olyan kisugárzása van, hogy tapadnak rá az emberek, nem csak férfiak, mert egyszerűen jó a környezetében lenni. Szóval nagyon nem a sminken és a műszempillán múlik. Ezek csak arra jók, hogy te jobban érezd magad tőlük.
"Pedig biztosan voltak akkor is olyan nők, mint pl palvin barbara"
Régen, mondjuk én itt a 20-as, 30-as, 40-es évekre gondolok sokkal több szebb nő volt, legalább is így képek alapján, mint Palvin...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!