Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Dedós dolog az, ha valahogy így zajlik egy párnál a szex?
Figyelt kérdés
Pontosabban inkább, ami előtte és utána van:
A nő úgy csábítgatja a pasiját, hogy apró puszikat ad a hátára/fenekére, csikizgeti a hasát, böködi a fülét meg az orrát, míg a pasi le nem bírkózza.
Szex után meg még a pasi rajta fekszik a barátnőjén és nevetgélnek, viccelődnek, ugyancsak böködik egymás orrát, csikizgetik a másik nyakát, eszkimópusziznak, sok-sok homlokpuszi, szájrapuszi.
Vajon ez így összességében gyerekes?
2021. júl. 25. 06:37
11/12 A kérdező kommentje:
Értem, köszi mindenki válaszát!:) Igazatok van, hogy nem közönségre tartozik, csak néha picikét szükségem van egy kis megerősítésre, ebből nem tudok kibújni... :/ Habár párom ezt is cukinak tartja bennem. :)
Mindegy is, gondoltam itt mégis csak névtelenül, ismeretlenül vagyunk, azért kérdeztem és még egyszer köszi nektek! :)
2021. júl. 26. 09:12
12/12 anonim válasza:
A szexualitás pont az a dolog, ami két ember legszemélyesebb magánügye. Nincs benne ciki, gáz, gyerekes, éretlen, akármi, amennyiben az mindkettőnek jó, és élvezik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!