Rendelnék egy terméket PostaPont kiszállítással, de valamit nem értek. Hogy zajlik ez a dolog?
Most egy pár napig nem leszek otthon így futáros házhozszállítás nem jöhet szóba.
A MediaMarkt-tól rendelnék egy terméket PostaPont kiszállítással, ott később át tudom majd venni.
Regisztráltam a MM honlapján, megadtam a SZÁMLÁZÁSI címet, de még SZÁLLÍTÁSI címet is kér a honlap, ahol ugyanúgy meg kell adni adatokat, név, irányítószám, lakcím stb és ki van írva, hogy "A csillaggal (*) jelölt mezők kitöltése kötelező" és ezek mind be vannak csillagozva.
Na de én nem a saját házamhoz szeretném kérni, hanem egy PostaPontra.
Ja és van még egy "Csomagátvételi pont címe" nevű, a SZÁLLÍTÁSI címtől KÜLÖN megjelölt hely, ahol még külön meg lehet adni a PostaPont címét.
Akkor most mit kell SZÁLLÍTÁSI cím helyére beírni, a PostaPont címét?
Meg utána még a "Csomagátvételi pont címe" helyre is mégegyszer meg kell adni a PostaPont címét, hogy biztosan oda érkezzen?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!