Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek a férfinek vagy a nőnek kell fizetni egy már meglévő párkapcsolatban , vagy esetleg felezzenek?
Ez több tényezőtől függ. Amennyiben hasonlóan keresnek, talán az a legjobb, ha felváltva fizetnek, hol a nő, hol a férfi.
Személy szerint azt preferálom ha a férfi fizet az esetek többségében.
Mindegyik megoldás csak akkor működik, ha mindkét fél jónak tartja.
Vacsorát, fagyit, vagy a rezsit? Esetleg albérletet?
Mindegy is! Mi a kapcsolatunk elején felváltva fizettük a fagyit, üdítőt, kaját. De csak azért, mert én nem akartam hagyni, hogy mindig mindent a férfi. Aztán amikor összeköltöztünk, akkor a számlák felesben. Már 8 éve házasok vagyunk, össze vissza fizetünk, kinek jut hamarabb eszébe. Vagy pl, a kocsit, gázt, villanyt, vizet én, nagy vásárlást, gyerekek ebédjét, tábort ő.
4-es vagyok.
Uh, bocs, nem figyeltem a kategóriát, kocsit tovább mentem! 😂 Akkor felesben vagy felváltva.
3-nál a pont!
Ha kapcsolatról van szó, talán nem csak szexkapcsolat - és mindent meg lehet beszélni. A két fél igényei és lehetőségei szerint.
8
Tehát egy kitartott céda. Remek.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!