Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek első csóknak ez...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek első csóknak ez normális (lennt bővebben)?

Figyelt kérdés
Na szóval. Egy fiú felajánlotta, hogy megtanít csókolózni...:$ De igazából van barátnője. Meg azt mondta, hogy anno őt is úgy tanította meg egy lány. Nekem még nem volt pasim(ebből következik, hogy nem csókolóztam még). De mivel már 15 vagyok, gondolom nem ártana. Szerintetek? Mert végülis lehet, hogy az első csókomat olyantól kéne kapnom, akivel járok. Nem?! Lécci válaszoljatok(normálisakat) Köszi!
2010. aug. 27. 17:58
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:

Ja. Igazából azt se bánom, hogy nem volt még pasim...végülis még nem olyan rég töltöttem be a 15-öt.

De pl van olyan haverom(lány), aki fiatalabb nálam azt már 80 pasija volt. Na jó nem, de az most komoly mért jó, hogy 11 évesen pasija van, meg, hogy 1 hetet jár valakivel?!

Am köszi válaszokat!(:

Ti am mennyi idősen csókolóztatok először? Hány pasitok volt?

U.i.: Most kezdem majd a gimit, szóval. Most már komolyabb vok, és biztos találok magamnak valakit.(::

2010. aug. 27. 19:05
 12/17 anonim ***** válasza:

Én 12 évesen csókolóztam először, de 14 hónapot jártam az illetővel :)

Most van a 4. kapcsolatom (17/L)

2010. aug. 27. 19:29
 13/17 A kérdező kommentje:
Az szép! És a mostanival mióta vagy együtt?(:
2010. aug. 27. 19:38
 14/17 anonim válasza:

Szia! Mintha csak magamat látnám:)

Kerestem, mindenütt azt néztem, hogy na majd vele össze tudok jönni. Aztán meguntam. Azt mondtam, hogy a franc sem fogja keresni. Majd jön, ha jönnie kell. És nem is kellett rá sokat várni. Körülbelül két hét múlva felkeresett egy régi jóbarát. És randira hívott. Az első csók előtt szinte transzba estem. Nem is vettem észre, hogy csókolózok. Akkor 15 éves voltam. Nem tartott sokáig a kapcsolat, de a mostani barátomnál, akit nagyon szeretek, legalább nem éreztem magam bénának:)

Száz szónak is egy a vége: Ne görcsölj állandóan azon, hogy megtaláld a partneredet. Jön az magától:)

17/L

2010. aug. 27. 23:30
 15/17 Horváth Döniz válasza:
Ha van barátnője ne rondíts bele a kapcsolatukba;)
2010. aug. 28. 16:56
 16/17 A kérdező kommentje:

17/L az jó! Ok. Megpróbálok nem görcsölni rajta. Majd lesz barátom ha eljön az ideje....

Igen az engem is zavart, mint már írtam, hogy van barátnője. Sőt ez az egész elég furcsa volt nekem. Főleg, hogy nem is ismer....De most már mindegy. Nem rondítok bele:)

2010. aug. 28. 22:18
 17/17 anonim ***** válasza:

A csókot nemkell tanitani!!!!

Az majd abban a pillantban jön magától:/

Istenem ekkora hülyéket cóskolozni tanulni háhhh:DDD Rotyogás:DDDDDDD

2010. aug. 29. 17:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!