Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek első csóknak ez normális (lennt bővebben)?
mi az hogy nem ártana? ezt a baromságot verd ki a fejedből gyorsan ha nem akarsz ribivé lenni, mer aztán jön a nem ártana már dugni mer 18 vagyok... egy frászt...
majd akkor és azzal akivel szeretnéd. ha nem szereted ugysem lesz jó... aztán meg majd annak lesz rossz akivel összejössz és járni fogtok és nem mered elfogadni a csókját mer az első rossz volt.
Hát igen, jól érzed. Sokkal meghittebb, és ezt nem tanítani kell, majd belejössz magadtól :)
Ráadásul, ha van barátnője, nehogy már pont egy ilyen alak legyen az első csókpartnered.
Szia!
Aki randira hív majd és tényleg szeret azt nem fogja zavarni,hogy ha eleinte picit gyakorlatlan vagy csókolózás terén.Sőt,örülhet neki,hogy ő taníthat meg Téged igazán jól csókolózni.
Másrészről,ha a fiú barátnője megtudja,lehet,hogy nagy patáliát kap,mert hogy miért foglalkozik más lányok szerelmi életével.Ha olyan a csaj,akár szakíthat is a sráccal:S
Én a helyedben nem csókolóznék azzal a sráccal,megvárnám az igazit.
Én is 15 vagyok és még nem csókolóztam,nem volt még barátom,de nem mennék bele ilyenbe.Majd ha eljön az én időm csókolózok,addig pedig foglalkozok sok más érdekes dologgal;)
15/L
Köszi a válaszokat!
1.Én próbálok keresni, de hát eddig nem jött össze.:/ De majd csak találok magamnak valakit(:
2.Én igazából nem vagyok ilyen. Nagyon visszahúzódó vagyok...:S És ha a fiú nem kérdezi meg nekem ez("tanulni a smacizást") eszembe se jutott volna.
Amúgy igazatok van. Még jó hogy nem mondtam neki igent. Bár pont azért mert nem voltam még fiúval, eleve a tali is fura lenne(főleg, hogy jóval idősebb...)
A barátnőm is azt mondta, hogy szerinte hülyeség, majd ha lesz pasim, akkor vele csókolózok. Am még ő se csókolózott.
Még 1x köszii. pusz
15/L
Hát igen erre én is gondoltam, sőt mondtam is neki...
Már azon is elgondolkoztam, hogy mennyire hát... nem hűséges, mert végülis nem az. Meg ki tudja, hogy még hány csajnak nem ajánlotta fel.
Jóó-jó igazatok van!!!
"De mivel már 15 vagyok, gondolom nem ártana."<-HÜLYESÉG.
Talán nem is ilyenekkel kéne foglalkoznom...
Amúgy veszprém megyében. Te?
Nekem is felajánlotta egy srác hogy megtanít smárolni,de én körberöhögtem és elküldtem a vérbe,gondolkozás nélkül. Na és mi van akkor ha nem csókolóztál még 15 évesen? SEMMI. Vigyázat,közhelyes leszek: várd ki az igazit.
16/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!