Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
16 éves vagyok és még várok az első csókra. Ez a normális nem?!
Én még 20 évesen is várok az első alkalomra.
20/F
Bár én még csak 14 vagyok,de az osztályba már csak én és 3 bnőm nem csókolóztunk kb...és elég rossz érzés,hogy mindenki csókolózott már,csak mi nem....viszont beszéltünk erről már nagyon sokat és abban egyetértünk hogy nem kéne azért ennyire elsietni a dolgot...(Mivel pl van olyan osztálytársam aki pasijával úgy jött össze h lesmárolta a srác és aztán meg összejöttekO.o amint meghallottam eléggé kiakadtam bár az a csaj egy nyomorult plázap*csa)
Szerintem normális:D Ha kell,én is várok addig csak ne sisessem el:D
Én sem csókolóztam még, bár már nagyon vágyom rá.. :)
Viszont nem akarok akárkivel csókolózni, olyan fiút nem találok az utóbbi néhány évbe, akivel úgy alakulnának a dolgok, hogy kapcsolat is lehetne. Számomra fontos a csókolózás, főleg az első, ezért hiába vágyom rá, inkább várok:) Remélem nem hiába.. :D
16/L
Én várok egy igazi kapcsolatra :) Nem ciki egyáltalán, többre fogod vinni igy, hogy normálisan éled életed :D:D
14/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!