Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
16 éves vagyok és még várok az első csókra. Ez a normális nem?!
Figyelt kérdés
16 éves vagyok és még nem csókolóztam.Néha úgy érzem ez valahogy nem jó, aztán rájövök, hogy ez tök normális... De minden azt sugalja: elkéstem. Elég furcsán nézek mikor meghallom, hogy már 14 évesen vagy akár fiatalabban képes valaki a szüzességét elveszíteni. Ti mit gondoltok??? Szerintem megéri várni! Kezdem elhinni magamnak.Egyszer talán majd meg is értem. :)2011. júl. 18. 23:51
11/12 anonim válasza:
Nem gáz. én nem sokkal múltam 17, mikor először csókolóztam. Már nagyon rég szerettem volna én is. Nagyon jó volt, de az első nem olyan földöntúli élmény, (nem kell neki akkora jelentőséget tulajdonítani, mint az első szexnek.) Gyakorolni kell, hogy igazán jó legyél. Ez mindkét emberen múlik. Én is kezdek már belejönni és imádok csókolózni! :P Csodás dolog. Szurkolok neked ;)
17L
12/12 anonim válasza:
Tök normális várd meg a nagy Ő-t.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!