Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit kellene arra reagálni, ha valaki pár napra eltűnik, majd?
A kommentfolyamban írt hozzászólásaid alapján neked már megvan a véleményed erről a dologról. Megerősítést vársz? Ez könnyű, igen, el kell küldeni a francba. :)
Nyugtass meg, hogy nem itt puffogsz és közben hagyod, hogy megússza ezt a viselkedést. Én is udvaroltam olyan nőnek, aki 2-3 napokra offolt. A második ilyen után hagytam a fenébe.
Azért van különbség aközött
Hogy a gyakorin megismert valakinek nem ír vissza az ember ,vagy egy barátjának. Van aki 2 nap levelezes után elvárná,hogy gyorsan írják vissza. Nemar? Még hogy így fog viselkedni biztos később is? Ha a neten megismert valakiből atvedlik egy számomra fontos személlyé,akkor nem. Addig meg legyen türelemmel.
"Tehát személyes ismeretségről, 3 hónapja tartó kapcsolatról van szó."
Ezt azért szerintem érdemes lett volna már a kérdésben leírnod, mert abból nem derül ki, hogy mire vonatkozik a "folytassuk ott ahol abbahagytuk".
Én nem az ő viselkedését kritizálnám, minősíteném, csak megírnám neki, hogy ez belőlem milyen érzést váltott ki, és megírnám, hogy részemről ez nem fér bele egy kapcsolatba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!