Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy reagálnál ha megtudnád,hogy a kiszemeltednek van Onlyfanse?
Mert velem ez történt és ledöbbentem
Még sose voltam ennyire belezúgva senkibe,halál komolyan úgy érzem ő életem csaja,jól ki is jövünk amúgy és ez furán ért. Pedig olyan kis cuki,kedves,lehetetlen kinézni belőle. De nézd meg mennyire igaz,hogy pont az ilyenek az igazi rossz kislányok,vadmacskák
Mondjuk nincs kőbe vésve hogy oda meztelen képeket kell tenni,lehet valami hülyéskedés a barátai között,de a profilkép és a szövegek alapján nem az
Alig vagyunk felnőttek,20-20
Ha hűséges típus,igen belefér,ha összejönne velem kicsit se érdekelne igazából. Csak így letaglózott hirtelen,nem teljesen az akinek gondoltam
1#A képekhez olyan leírásokat rak,hogy "Make me a bad b1tch" meg "mit csinálnál ha itt lennél" és mindenféle ilyen szexis szöveg :D Hát becsinálok komolyan
Csak azért kérdezem,mert azért 1 hónap ismeretség után sok minden nem derül ki az emberről, így általában felépítünk egy képet a másikról, hogy milyennek szeretnénk őt látni, de nem szabad megsértődni ha a másik nem felel meg ennek a képnek. Nem azt mondom, hogy te megsértődtél, csak írod, hogy letaglózott.
De tény, hogy a képleírások nem arra utalnak, hogy konzervatív képeket találunk róla fent :D Egyébként ha nem lenne kereslet, nem lenne kínálat. Szerintem sokan csak kihasználják ezt, hogy egyszerű pénzkeresési lehetőség aztán ennyi. Nem ettől lesz nem hűséges ha esetleg ettől félsz.
8# Jól beszélsz
Egyébként albérletben él egyedül,szóval ha megteheti hogy ne kelljen koldulnia,miért ne használná ki:))
Hát az a baj,én az ilyen csajokért rajongok,előző barátnőm is cukormáz kívül de egy őrült az ágyban. Én meg nem vagyok egy szex fenevad,mániákus,hogy azonosuljak ezzel ._.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!