Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy reagálnál ha megtudnád,hogy a kiszemeltednek van Onlyfanse?
Mert velem ez történt és ledöbbentem
Még sose voltam ennyire belezúgva senkibe,halál komolyan úgy érzem ő életem csaja,jól ki is jövünk amúgy és ez furán ért. Pedig olyan kis cuki,kedves,lehetetlen kinézni belőle. De nézd meg mennyire igaz,hogy pont az ilyenek az igazi rossz kislányok,vadmacskák
Mondjuk nincs kőbe vésve hogy oda meztelen képeket kell tenni,lehet valami hülyéskedés a barátai között,de a profilkép és a szövegek alapján nem az
Alig vagyunk felnőttek,20-20
Amúgy kíváncsi vagyok,az előfizetők ismerősök,barátok-e,vagy random követők akik megtalálták a social median.
Mert ha lány lennék számomra kínos lenne a testem mutogatni ismerősöknek,de még fiúként is belegondolva,hogy egy lány barát vagy egy osztálytárs pucér képeit nézni az olyan..bizarr
De lehet csak én vagyok túl lelkis,románcos típus ehhez a modernséghez és fel se fogom mik vannak a háttérben xd
En is kontrollmanias pasi mellol szabadultam cicavirag. A kontrollmanias ott kezdodik hogy nem mehetsz utcara, nem lehet facebookod,nem mehetsz dolgozni, a gmailt is letorli a telefonodrol nehogy ott nezd a f@ szokat.. nem ott hogy nem engedi hogy mutogasd a p1 csadat idegeneknek penzert. Ez nem kapcsolat hanem str 1ci es kur v@ viszony inkabb 🤣
De persze nyugodtan tanitsd a fiatal lanyoknak hogy bantalmazo kapcsolatban elnek mert nem kur v@lkodhatnak a parjuk mellett
Agyam eldobom..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!