Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Párok akik másokkal is szexeln...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Párok akik másokkal is szexelnek azok között van szeretet a társukkal ?

Figyelt kérdés
Érdekelne olyan párok véleménye akik hajlandóak masokkal is megosztani szexuális életüket h ők a párjuk iránt mit éreznek ha ilyenre vágynak ? Szeretik ők őszintén a társukat? Vagy nekik olyan minden mindegy a kapcsolat már a társukkal azért vágynak es akarnak belemenni ilyenbe? Mert az én párom is egyre többet mondogatja h keressünk valakit. Pasit, nőt, part. Egyszer élünk, éljük meg a vágyainkat! Persze attól szerethetjük egymást ez csak az élvezetről szól- ezt hangoztatja! Fenn is van van szexpartner kereső oldalon, együtt csináltuk de ő kezeli, / Nekem ez azért furcsa mert én ő előtte monogám kapcsolatban éltem. Sose gondoltam volna h egyszer ilyenbe fogok belemenni. Érdekelne h mások ezt h élik meg? Lebeszélni valakit a vágyairól szerintem kar mert úgyis megteszi max akkor titokban! Úgy vagyok vele akkor inkább tudjak róla, mondja el a vágyait mint titkolja!
2021. júl. 12. 08:22
 1/7 anonim ***** válasza:

En eléggé szabados vagyok.voltam már tobb pasival is idegennel is, bnommel is gruppen stb kapcsolatban mégsem lennék egyikre sem képes mindezt a barátommal.

Kizarolag csak szerelem nélkül megy.

2021. júl. 12. 08:53
 2/7 anonim ***** válasza:
75%
Nekem az egyik pasim emlegette ezt. Rovid uton kiraktam. Majd talal valakit, palira vehet ilyennel 🤣
2021. júl. 12. 08:57
 3/7 anonim ***** válasza:
50%
Én egy ilyen párról hallottam, ők 15+ éve együtt vannak. Elsők voltak egymásnak, és így élték ki a "kalandozási" vágyukat. Nem volt rendszeres tudtommal, csak 1-2 alkalom. Azóta házasok, megszületett az első gyerek is. Nem hinném, hogy nem szeretnék egymást, sőt.
2021. júl. 12. 09:22
 4/7 anonim ***** válasza:
56%
Milyen kapcsolat az olyan ha dugunk mással is? Nem birtokol a partnerem de az már nem kapcsolat ha többen élik a párom".
2021. júl. 12. 09:26
 5/7 anonim ***** válasza:

Abszolút. Én szeretem a párom, ő is engem, ez egy mély lelki kapcsolat. A szexualitás, testiség esetén ez nem alapfeltétel, tudjuk élvezni másokkal is, ettől még érzelmileg csak egymáshoz kötődünk.

De ugyanúgy elfogadjuk, hogy vannak sokan olyanok, akiknek a kettő nem választható el egymástól, és nem tudnak érzelmek nélkül élvezkedni, csak a párjukkal, akivel megvan a kötődés.

Nem vagyunk egyformák, ugyanúgy mint sok más témában, mindenki követi a saját elveit.

2021. júl. 12. 10:32
 6/7 anonim ***** válasza:
60%

Az életbe nem mennék bele ilyesmibe és ezt nemcsak úgy mondom. Hosszú házasság végén kiderült 1-2 dolog az exemről. Megaláznád magad csak azért, hogy a párodnak megfelelj? Szerettem őt, próbáltam megadni nagyon sok mindent, de vannak dolgok amik belülről nem mennek.

Ha te felteszed magadnak azt a kérdést, hogy szeret-e igazán az az ember aki másra is vágyik, azzal meg is válaszolod, hogy nem szeret igazán, sőt... Jöhet 1-2 válasz, hogy szexuális szabadosság, extrém vágyak, nem érdekel. Én nem fogom a testem sem mások perverz vágyainak kitenni, sem a párom kedvéért olyan dolgokat megtenni ami felemésztene.

2021. júl. 13. 06:34
 7/7 anonim ***** válasza:

Mi az összefüggés? (Nincs.)

Én leírhatatlan szerelmet érzek. Mindent megtennék értük( jelenleg két szerelmem van).

Szexelni mindenkivel kedvem van, aki jó ember, különleges, stb.

2021. júl. 19. 09:28

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!