Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Párok akik másokkal is szexelnek azok között van szeretet a társukkal ?
En eléggé szabados vagyok.voltam már tobb pasival is idegennel is, bnommel is gruppen stb kapcsolatban mégsem lennék egyikre sem képes mindezt a barátommal.
Kizarolag csak szerelem nélkül megy.
Abszolút. Én szeretem a párom, ő is engem, ez egy mély lelki kapcsolat. A szexualitás, testiség esetén ez nem alapfeltétel, tudjuk élvezni másokkal is, ettől még érzelmileg csak egymáshoz kötődünk.
De ugyanúgy elfogadjuk, hogy vannak sokan olyanok, akiknek a kettő nem választható el egymástól, és nem tudnak érzelmek nélkül élvezkedni, csak a párjukkal, akivel megvan a kötődés.
Nem vagyunk egyformák, ugyanúgy mint sok más témában, mindenki követi a saját elveit.
Az életbe nem mennék bele ilyesmibe és ezt nemcsak úgy mondom. Hosszú házasság végén kiderült 1-2 dolog az exemről. Megaláznád magad csak azért, hogy a párodnak megfelelj? Szerettem őt, próbáltam megadni nagyon sok mindent, de vannak dolgok amik belülről nem mennek.
Ha te felteszed magadnak azt a kérdést, hogy szeret-e igazán az az ember aki másra is vágyik, azzal meg is válaszolod, hogy nem szeret igazán, sőt... Jöhet 1-2 válasz, hogy szexuális szabadosság, extrém vágyak, nem érdekel. Én nem fogom a testem sem mások perverz vágyainak kitenni, sem a párom kedvéért olyan dolgokat megtenni ami felemésztene.
Mi az összefüggés? (Nincs.)
Én leírhatatlan szerelmet érzek. Mindent megtennék értük( jelenleg két szerelmem van).
Szexelni mindenkivel kedvem van, aki jó ember, különleges, stb.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!