Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elso randin felesben szokas fizetni? L
Figyelt kérdés
Nem voltam meg ilyen randin ugy hogy nem ismertuk egymast meg. Felajanljam a vegen, hogy fizessuk felesben?2021. júl. 5. 17:28
11/16 anonim válasza:
Várd el nyugodtan, hogy meghívjon, a nők így szoktàk, maguk sem tudjàk megmagyarázni, miért.
12/16 anonim válasza:
Elso randin nem ajanlottam fel sosem ezt ,DE nem is akartam soha draga helyre menni. Elso alkalommal eleg egy kavezo,cukraszda meg seta pl. Kesobbiekben nyilvan volt,hogy en hivtam meg a masikat.
13/16 anonim válasza:
Hát ma már a kávé meg a fagyi is bőven 300 Ft felett van. 2 kávé, pláne,ha nyáron jegeskávé, az minimum 2x500 Ft, meg mondjuk 2x2 gömb fagyi, az is akkor 300*4=1200, az már akkor összesen 2200 Ft.
Az órabér minimálbéren: 963 Ft, valami képzettséggel: 1259.
Magyarul akkor éri meg,ha minimum 3 órás a randi, és nincs plusz költség ezeken kívül.
14/16 anonim válasza:
Nekem szimpatikus lenne, ha felajánlanád, de persze nem hagynám :)
15/16 anonim válasza:
Felajánlhatod, de ha hagyja, hogy beszállj, akkor szerintem az első randi az utolsó is...
16/16 anonim válasza:
A saját fogyasztásom kifizetésébe nem "beszállok", hanem ezt szokja meg a felnőtt. Hogy fizet.
Plusz fent levezette a creep, hogy akkor elvárja a 3 órás randit. Inkább fizetek, és akkor a másik nem vár el tőlem időt, figyelmet, szopást.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!