Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » 26 évesen nincsenek ismerőseim...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

26 évesen nincsenek ismerőseim abszolút,nincsen lány sem akivel össze tudnék jönni.Hogyan ismerkedjek így?

Figyelt kérdés

2021. júl. 4. 21:05
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
89%
Tudom, hogy nehéz változtatni, de sokkal nyitottabbnak kell lenned az emberek és a világ felé, akkor minden adódik majd magától.
2021. júl. 4. 21:29
 12/17 anonim ***** válasza:
100%

Ha szerinted tolakodás, hogy te odamenj hozzájuk, akkor miért várod, hogy ők menjenek oda hozzád? Az nem lenne tolakodás?

Amúgy nem tolakodás. Kollégák vagytok, nem tudom, hányan, de bármit is dolgozol, össze vagy velük zárva a napok nagy részében. Ők valószínűleg beszélgetnek egymással, ha felületesen is, ebédszünetben összeülnek, meg kávéznak. Én azt nem tudom elképzelni, hogy hogyan lehet napi nyolc-tíz-tizenkét órát egy légtérben lenni valakikkel úgy, hogy nem szólsz hozzá.

2021. júl. 4. 21:31
 13/17 anonim ***** válasza:
100%
Amúgy, ha ennyire zárkózott vagy, szerintem nem ártana felkeresned egy pszichológust, mert nem biztos, hogy ebből teljesen egyedül ki tudsz lábalni. Vagy csak sokkal lassabban, és nehezebben. Jót tenne neked némi iránymutatás, amit mi innen, látatlanban egészen biztosan nem tudunk megadni, ráadásul jó lenne tudni az okát, miért van ennyire borzasztóan zárkózott, hogy könnyebben fel lehessen oldani.
2021. júl. 4. 21:34
 14/17 anonim ***** válasza:
100%
Én is egész életemben nehezen ismerkedtem, és visszahúzódó vagyok. Soha nem tudok sok ember előtt közvetlen lenni, de ilyen sosem volt, hogy teljesen begubózok. Figyeltem a lehetőségeket, ha szünet volt, szabadidő, laza nap, bármi, akkor odamentem a többiekhez, vagy egy személyhez, aki egyedül volt épp. És elkezdtem kérdezgetni random őket, ha még nagyon az elején volt a dolog (pl első hét új melóban) akkor az alapokat kérdeztem: hogy hívják, hol lakik, mivel jár be melóba, mióta dolgozik ott, szereti-e csinálni... Aztán valami mindig kialakult, nem szerettem volna sosem fekete bárány lenni. Csak az elején nehéz, amíg megszoknak az emberek. Azt nyilván észreveszik, hogy csendes - félénk vagy, nem szeretsz mindenki előtt dumálgatni. De nem tolakodó, ha odamész, és érdeklődsz valamiről. Mindenki úgy kezdi igazából, csak van akinek könnyen megy. Majd megszokják, hogy milyen vagy, aszerint kezelnek. Ha azt látják, hogy nagyon elzárkózol, akkor ne lepődj meg, hogy senki nem közelít meg soha. Attól meg, hogy valaki félénk, még láthatják, hogy próbálkozik, és majd kölcsönösen keresik a társaságod, ha egyébként odamész néha beszélgetni, és nem mindig egymagad van. Ennél jobb tanácsot nem tudok adni, hogy próbálkoznod kell.
2021. júl. 4. 21:36
 15/17 anonim ***** válasza:
100%
Az nem is zavar hogy barátaid sincsenek, és full egyedül vagy? Mit csinálnál egy barátnővel, ha amugy semmi közösségi életed nincs? Előbb sztem ezt oldd meg, mert egy barátnő nem old meg semmit.
2021. júl. 4. 22:15
 16/17 A kérdező kommentje:
Voltam pszichológusnál,semmi értelme
2021. júl. 5. 06:58
 17/17 anonim ***** válasza:
Mi a helyzet kérdezö, van változás azota?
júl. 21. 19:39
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!