Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek minden igaz amit...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek minden igaz amit Zsédenyi Csaba ír a kulcs a nőkhöz című könyvben?

Figyelt kérdés

2021. júl. 3. 13:13
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
86%
Mit ír?
2021. júl. 3. 14:20
 2/17 A kérdező kommentje:
Hoditasi és párkapcsolati ismeretek ferfianknak
2021. júl. 3. 15:08
 3/17 anonim ***** válasza:
85%
ha tudnám mit írt, lehet, tudnék válaszolni a kérdésre :)
2021. júl. 5. 17:44
 4/17 A kérdező kommentje:
Hát irányító magabiztos kell legyen egy férfi akkor fog tetszeni a lánynak, meg miután megkaptad a telefon számát csak 3 nap után hívd fel mert így növekedni fog a vonzalma irántad stb
2021. júl. 7. 00:33
 5/17 anonim ***** válasza:
93%
Ha felülsz ilyen ócska okosságoknak, nem kéne még erőltetni a randizást.
2021. júl. 15. 00:04
 6/17 anonim ***** válasza:
92%

Ötös xDDDD

Igaza van amúgy. Miért nem tudod magadat adni ahelyett, hogy ilyenekre költöd feleslegesen a pénzed?

2021. júl. 15. 12:19
 7/17 anonim ***** válasza:
97%
Főleg az, hogy egy titkos technikával fel tud szedni fél óra alatt vadidegen nőket, de etikai okokból inkább nem osztja meg az olvasókkal. :DDD Aki látta már a palit, biztosan elhiszi neki.
2021. júl. 15. 14:21
 8/17 anonim ***** válasza:
100%
Ha engem csak 3 nap múlva hív fel, elkönyvelem, hogy nem érdeklem úgy igazán. Baromság az egész.
2021. júl. 15. 14:23
 9/17 anonim ***** válasza:
100%
egy lány csak akkor adja meg a számát ha valami fajta érdeklődést vonzalmat keltesz benne, és tév hít hogy a férfi választ, mindig a nő ! 29f
2021. júl. 22. 23:13
 10/17 anonim ***** válasza:
100%

#7 Nagyon jó szociális képességeim vannak. Kiderült,hogy a testbeszédem a kulcs. Öntudatlanul is bizalmat ébresztek mindenkiben. Nyitott testartás, érintések pont annyi,hogy piszok megbízható legyek. Sosem tanultam,csak elolvastam egy könyvet,ami után figyeltem a testbeszédem. Nagyjábol 10perc elég ahoz,hogy egy cadidegen nő elmondja pontosan nikor van a ciklusa. Szóval ne becsüld alá a titkos technikákat.

Én aztmondom add önmagad. A nők természetüknél fogva az alfákat keresik aki meg tudja őket védeni. A férfi a domináns ezért szeretik,ha iranyítod őket. Éppen csak annyira,hogy ne parancsolgass.

Nekem pl fiatal koromban hugom barátnői azt mondták,hogy akkor vagyok a legdzexibb amikor valamit építek. Olyankor határozottan tudom a gépek kezelését és a művelet sorrendjét. 0 habozással veszem elő a cuccokat.

Pedig akkor sem voltam jóképü.

Ez a 3 napos dolog meg nettó hülyeség,ha 3napig vársz valakire akkor elindulnak az agytekervények,hogy biztos mégsem annyira fontos neki,hogy beszéljetek.

Tudod mi a legjobb? Megadja a számát, elköszöntök és 10perc múlva hívod,hogy "Szia, xy vagyok. Nemtudom emlékszel e rám itt és itt találkoztunk, aztmondtam,hogy hívlak,ha hiányzol és az a helyzet,hogy eljött az a pillanat. Találkozunk ma este ott ahol megadtad a számod?)

2021. aug. 3. 05:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!