Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit szóltok, miért zárta be...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit szóltok, miért zárta be az irodaajtót?

Figyelt kérdés

Egyik munkatársam ( ferfi ) , aki megosztja az irodáját még 3 emberrel , van olyan nap , hogy nincs ott mindegyik , es egyik ilyen napon, csak ö volt és egy kolleganöje ( az egyik irodatársa), es becsukták az ajtót , ami általában nyitva van ., ok lehet megbeszélés stb .

De van amikor kulcsrazárják

Tudom nincs közöm hozzá, csak kiváncsi vagyok , hogy az lehet , amit gondolok ?

2020. jan. 19. 02:30
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
89%
Őszintén szólva, ha veled kéne együtt dolgoznom, én is bezárnám az irodámat, mert különben a munkahely minden egyes mozzanatát itt kéne olvasnom. Hány hasonló kérdést akarsz még kiírni?
2020. jan. 19. 02:32
 2/12 A kérdező kommentje:
Most irok elöször erröl a dologról .
2020. jan. 19. 02:36
 3/12 anonim ***** válasza:
86%

Szinre mindenről írsz, lassan már minden felállásban a munkahelyedről. Elég felismerhető a fogalmazásod és az, hogy képtelen vagy normálisan használni a központozást.

Nem sértésből kérdezem, de nincs valami komolyabb problémád? Vannak barátaid?

2020. jan. 19. 02:38
 4/12 anonim ***** válasza:
88%

Azzal a nővel akinek csapja a szelet?

Bármi lehetett köztük, mi a franc közöd van hozzá? Én mindig normálisan válaszoltam neked, de amit csinálsz az már nem normális. Mi bajod van? Nem kellesz a főnöknek a másik nő kell neki.

És folyton az ilyen férfiakat fogod ki, akik házasok vagy mást szeretnek. Nem kell neked olyan akinek te kellesz csak te és ezt az unalmas életedet jobbá teszi? Nem kéne állandóan mások emberével foglalkoznod.

2020. jan. 19. 03:30
 5/12 anonim ***** válasza:
88%
Igen.
2020. jan. 19. 03:40
 6/12 anonim ***** válasza:
80%
Kis kíváncsi.
2020. jan. 19. 04:18
 7/12 anonim ***** válasza:
82%
Én ràkérdeznék.
2020. jan. 19. 04:29
 8/12 anonim ***** válasza:
88%
Ez a kérdés is mi a fa-sz
2020. jan. 19. 05:42
 9/12 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem szeretkeztek, azért zárták be. Egyértelmű.
2020. jan. 19. 06:30
 10/12 anonim ***** válasza:
79%
Vagy téged szívatnak. Látják rajtad mennyire kíváncsi tipus vagy.
2020. jan. 19. 07:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!