Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők, mit szóltok ahhoz, ha valaki leszólít valami ürüggyel, hogy aztán közölje később, hogy szimpatikusak vagytok neki?
Figyelt kérdés
2019. okt. 9. 19:08
1/4 anonim válasza:
Ha gazdag vagy és vagy jóképű akkor nyert ügyed van,ha egyiksem akkor felesleges vedződni ezzel!
2/4 anonim válasza:
El se jutnának addig, hogy ezt közölni tudják. A pénzesek még egy fokkal rosszabbak is, mert tuti még el is van szállva a kis fejétől és azt hiszi, megvehet vele. Még nagyobb elutasítással üdvözölném egyáltalán a szándékát.
De amúgy tök mindegy, részemről az összes nyomulós nyomorék lekophat a f aszba. Így nem ismerkedem.
3/4 anonim válasza:
Ne a nőket kérdezd erről inkább. Itt tuti kifejtik majd, hogy semmilyen ismerkedési mód nem megfelelő ("neten mindenki csak dugni akar, utcán sietek és egyébként sem állok szóba idegenekkel, buliba nem ismerkedni járok" stb. stb.).
4/4 anonim válasza:
Értékelem a próbálkozást. Mondjuk utcán mentemben nem tudom, hogyan tehettem rá ilyen pozitív benyomást, hogy egészen szimpatikus legyek neki (ugye az belső jellemzőket takar, amit első ránézésre nem igazán fog tudni senki idegen ismerni), de mindenképpen jobban értékelném, mintha csak utánam szól, hogy "leszophatsz, cica" vagy "jó a segged, nem iszunk meg valamit?" (csak a két kedvencem a millió nekem intézett catcallbon).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!