Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit szóltok ehhez a viselkedés...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit szóltok ehhez a viselkedéshez?

Figyelt kérdés

Van egypasi a munkában aki a felsö tizezerhez tartozik , vagyonos, barmilyen nöt megkaphat , jólnéz ki, vonzó

Félszájjal emlegette , hogy van valakije , de par hónapig kitartóan velemfoglalkozott , bókolt , le nem vetterólam a szemét

Persze en nem vagyok az a tipus , aki ketsegbeesetten rögtön mindenbe belelát többet , mint ami , es vettem a lapot , kacagtunk , de nem adtam jelét , hogy a nöiességemnek szólna a figyelme

Egy hónapja egy roma csaj viszont mászott rá és lerázhatatlanul követi , ö meg kedvesen fogadja a közeledést , es veszi a lapot , látszólag , persze munka után megy haza , munkahelyen kivul nem fuz senkit , de viszont ott folyton nézi a csajt es mosolyog neki , figyelmet ad neki , de tovabbra nekem is , biztosan gondolja, hogy meg ne sertödjek

De nekem ezek utan csömöröm van töle

Hogyan tudja az a csaj az ö egóját hizlalni, mindig kesik , elvesz dolgokat amiket sose fizet ki , lóg , azonkivul nem ad magara, nem nöies.

Viszont sovany es huszonkétévvel fiatalabb a pasinál , én csak hattal .

Le vagyok döbbenve , hogy ez a csaj , akivel senki nem akar baratkozni , lenyugözi ezt az embert

Nem hiszem hogy a pasi akar barmelyikunktöl is bármit , mert neki megvan a kristalypalotában élt perfekt élete , amelyet gondosan függönyöz mások elöl , de tenyleg nem értem ezt a beteges flörtölését .

A pasi ötvenéves

2019. aug. 23. 19:54
 1/1 anonim ***** válasza:
Igazabol semmit, vannak ilyenek. Ha teged nem erdekel, miert foglalkoztat? max egy kaland lennel ha belemennel nem tobb. Azert barki szamara imponalo ha fut valaki utanuk.
2019. aug. 23. 21:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!