Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek hogy hagyjanak békén?
Figyelt kérdés
Sziasztok!
Van egy lány az osztályba!Aki olyanokat híresztel rólam hogy:Fülig szerelmes vagyok belé,meg hogy én féltékeny vagyok!Pedig ez egyáltalán nem igaz!És nem tudom lerázni!
(Tudom hogy műproblémák de engem ez nagyon idegesít mert én egyáltalán nem vonzódok iránta SEHOGY)És nem tudom lerázni!Válaszokat valamint tanácsokat kérek! :)Meg ezért csúfolnak igy:jaj dzseniferbe-be szerelmes vagy!Pedig ez nem igaz!
2014. szept. 22. 17:07
1/5 anonim válasza:
azért csinálják, mert látják rajtad, hogy zavar ez a dolog téged
2/5 Bad G-Sus válasza:
szard le es ne szolj semmit..vagy poenosan allitsd azt amit o
3/5 anonim válasza:
Velem is előfordult ilyen. Csak picot durvábban és annyi különbséggel , hogy nem a lány terjesztette rólam. A megoldásom az volt , hogy "bevallottam", hogy igen tényleg "szerelmes" vagyok belé. 1 hétig még scesztettek , aztán már nem voltam olyan érdekes. ;)
4/5 anonim válasza:
#3-nak teljesen igaza van. Nyilvánosan valld be, hogy szerelmes vagy belé, és hívd el randira. A csajnak lesz kínos, és keres inkább más szórakozást.
Ha meg elmegy veled randira, akkor dugd meg, és utána dobd.
5/5 A kérdező kommentje:
Oké köszönöm a tanácsokat!de még csak 12 vagyok nem tudom hogy meg fogom e dugni valami más ötlet?De ha nagyon muszál akkor jó xd!:)
2014. szept. 22. 19:36
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!