Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van a "Kulcs a nőkhöz" hasonló könyv?
Ha nőként hozzászólhatok, kicsit off:
Én ugyanígy próbáltam a másik oldalról megfejteni a férfiakat, de már rájöttem hogy nincs olyan hogy A férfiak meg A nők. Mindenki tök különböző. Nincsenek praktikák amiket könyvből meg lehet tanulni. Van akinek tetszünk, van akinek nem. Inkább azon kell munkálkodni szerintem hogy érzelmileg felnőjünk, és magunk mellé is egy érzelmileg felnőtt embert válasszunk.
Rollo Tomassi: The Rational Male
Nem értek egyet mindennel amit ír de sok "Aha!" pillanatot okoz a férfi olvasónak.
Ajánlom még dr. Shawn T. Smith-től a Tactical Guide to Women-t (pszichológus arról ír hogy milyen viselkedésbeli jelek mutatnak arra hogy jól választottál barátnőt/feleséget), illetve dr. Robert Glover-től a Nincs többé jófiú c. könyvet.
https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__egyeb..
Mi van Csabika, nem fogy a fos könyved, és itt reklámozol? >:)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!