Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem vicces, amikor a perverz férfiak azzal próbálkoznak be, hogy mosolygós szmájlikat küldözgetnek?
Figyelt kérdés
2021. júl. 2. 16:17
12/24 anonim válasza:
Mondjuk engem jobban zavar, amikor se köszönés, se semmi és rögtön bekérdeznek valamivel...
14/24 anonim válasza:
Engem meg instán fiatal modellek/nők jelölgetnek.Egyszer egyet visszajelöltem,erre kérdezi hogy cserélünk-e meztelen képeket.Amúgy nő vagyok..azóta letiltottak mind a háromat.(szerintem egy férfi állt a háttérben)
15/24 anonim válasza:
#14 nem lehet, hogy botok voltak?
16/24 anonim válasza:
"nem lehet, hogy botok voltak?"
Bot az erdőben van. Nyilván nem egy bot volt. Skizo vagy?
17/24 anonim válasza:
#16-a "bot" robotot jelent, ami általában ilyen üzenetet küld a felhasználóknak...
18/24 anonim válasza:
A mosolygós szmájlikról tudja..
19/24 anonim válasza:
Ahogy öreganyám mondotta, inkább húsz smiley, mint egy kéretlen dickpick.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!