Kezdőoldal » Ismerkedés » Társkeresés » Miért csak a szociális skillek...

Miért csak a szociális skillek számítanak a nőknek?

Figyelt kérdés
Miért csak az számít a nőknek, hogy valaki milyen szórakoztató/vicces? Miért nem azt nézik, hogy valaki pl jól néz ki, izmos, tehetséges, művelt, intelligens, szorgalmas? 16/f

2021. máj. 28. 23:28
 1/7 anonim válasza:
Lol
2021. máj. 28. 23:31
 2/7 anonim válasza:

Kedves kérdező valamelyik nők azt is nézik, amiket felsoroltál, valamelyik nők meg azt is, hogy vicces és szórakoztató is.

Minden nő más, ahogy minden férfi is.

Szóval értelmetlen a kérdésed.

2021. máj. 28. 23:44
 3/7 anonim válasza:
Egyrészt mindenkinek más az igénye, lehet, hogy valakinek nem számít, hogy vicces legyél csak az, hogy vonzódik hozzád.
2021. máj. 28. 23:49
 4/7 anonim válasza:

Az igénye mindenkinek más, de ez idővel úgyis változhat.

Viszont én annak örülök, hogy ha a belsőt is nézik az emberben.

Mert az, hogy vicces és szórakoztató az nyilván belső tulajdonság, nem pedig külső.

2021. máj. 29. 00:14
 5/7 anonim válasza:
Mert a szociális skilleken keresztül ismeri meg a másikat.
2021. máj. 29. 01:14
 6/7 anonim válasza:

Ez az elavult nevelésnek, elavult szereposztásnak a következménye...

A nőket arra kondicionálták az elmúlt pár száz évben, hogy az érzelmi értékek felülírják az intellektuális értékeket, mert így sopánkodtak olyan feltűnően, amiért az utóbbiak beszerzését megnehezítették a számukra.

Politikailag se a művelt, intelligens, tehetséges emberek kitermelése volt a cél, hanem azoké, akik odaállnak a szalag mellé, és nem kérdeznek. Nem rakják össze, mennyi kettő meg kettő, hanem csak elhiszik, hogy három. Ha odaállt a szalag mellé, de kérdezett is és véleményt formált, akkor már nem volt jó...

A túl nagy műveltség valamiféle gonosz dologként volt aposztrofálva, amit az autokrata rendszerek nem szeretnek. Elég szétnézni a Facebookon, a 40 körüli korosztály egyenesen büszke a helyesírásának a hiányára. Mintha ez bizonyítaná, hogy ők rendes emberek, nem őrült tudósok, hiszen nem tudnak hiba nélkül egy szót se leírni, nemhogy összetett szöveget alkotni.

Ezen a téren hiába fordult a világ, aki ebben nőtt fel, ugyanúgy ezt tanította a mostani tizen-huszonéves éves generáció tagjainak. A tömeg java meg elutasítja, hogy megkérdőjelezze a mintákat, amiket elé tolnak.

2021. máj. 29. 02:34
 7/7 anonim válasza:
Én a kérdésed ellentétét tapasztaltam eddig mindig, de te tudod, adsz nekem te is neveket priviben, meg én is neked, win-win
2021. máj. 29. 10:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!