Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A Tinder miért csinálja ezt, hogy kiírja, hogy elfogytak az emberek a közelben,kilépek, elindítom újra, és bedobál mégis néhány 1km-en belüli nőt?
Mert vagy új regisztrációk, vagy olyanok, akik csak most kerültek bele az X km sugarú körbe, amely neked meg van jelölve, hogy az ottani találatokat kidobja.
Nekem például volt 10 km beállítva.
Elfogytak a csajok, de ahogy utazgattam a városban, lettek újak, akiket eddig nem látott a rendszer.
De nem hiszem el, hogy erre magadtól nem jöttél rá.
#1: Nem ezt írtam, félreértettél.
Ülök itthon pl. 22.04perckor, húzom jobbra-balra a nőket, majd kiírja, hogy elfogytak. Bezárom az alkalmazást, majd 22.05-kor újra elindítom, és megint bedob 3-4-et 1km-en belül. Nem utazok közben sehova, nem hiszem,hogy ezek itt nagyon friss regisztráltak lennének, mert ezt meg tudom ismételni még párszor,és akkor is bedob közeli nőket.
Olvasd el, amit írtam (4), válasz a kérdésedre! A távolság mindig akkor frissül, ha belép valaki.
Tegyük fel, hogy 5 km-re lakom tőled, de a hétvégét a Balatonnál töltöttem és azóta nem léptem be a Tinderre. Akkor te nem fogsz látni, mert a rendszer szerint én még mindig a Balatonnál vagyok (akkor is, ha nem).
Viszont ha otthonról belépek, akkor frissül a távolság és már fogsz látni. Ennyi a lényeg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!