Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Torolni szoktatok az exetekkel kozos kepeket a kozossegi median, ha van mar uj kapcsolatotok? Mi lehet az oka, ha valaki nem torli?
Töröltem, mert szerintem gáz, ha én, vagy a másik fél már mással van és kint vannak a közös fotók. Mondjuk nekem még nincs senkim. Megvannak a képek, google driveon, ennyi. Igen, az életemből nem tudom és nem is akarom őt törölni, de nem vagyunk már együtt, nem kellenek a platformokra a képek. Ha ismerkedek valakivel, joggal gondolhatja, hogy együtt vagyok azzal a valakivel, vagy nem léptem túl rajta.
Aki azt mondja, kinek van erre ideje (mert sokan ezzel érvelnek), annak valszeg sokezer képe lehet és ezeken az oldalakon éli kb az életét. Nekem évek alatt max 5-6 képem volt kint, ami közös, és amúgy is elég ritkán posztolok. Nettó 5 perc volt a feltöltések mappát végiggörgetni és törölni a képeket.
Egyébként, én csak akkor töröltem, amikor már véglegesnek éreztem a dolgot, nem egyből. Sőt, van, amot csak privátra állítottam és a mai napig nem szedtem le. Hogy miért? Mert még nem léptem túl. Szerintem az őrizgeti az exes képeket, aki még nem zárta le teljesen magában a dolgot. "csak" néhány kép, de mégis olyan drasztikus érzés törölni..
Az exemnek van olyan képe, amin csak én vagyok. (borítókép)
Mar új párja van és róla is van kint. Szerintem ez így kicsit nevetséges, ha valaki böngészi a mappáját.
Engem legalábbis zavarna, ha a párom nem szedné le a kettesben készült/vagy csak az exről készült közös képeket.
Tiszteletlenségnek tartom az új partnerrel szemben, hogy ott virít az ex.
Persze, hogy törlöm. Életem része volt, de már nem az. En se szívesen látnám magam az ex mellett egy képen, nem hogy ilyen kellemetlen es fájó helyzetbe hozzam a szerelmemet, hogy mással lásson.
Pl mivel megcsalt, atvert még utána hagyom a közös képeket fent, nem..?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!