Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Torolni szoktatok az exetekkel...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Torolni szoktatok az exetekkel kozos kepeket a kozossegi median, ha van mar uj kapcsolatotok? Mi lehet az oka, ha valaki nem torli?

Figyelt kérdés
En pl torlom szakitas utan 1-2 hettel.
2021. jún. 18. 14:41
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
87%

Nem torolnem

Bar nekem semmilyen kep sincs fent. 😁

2021. jún. 18. 14:43
 2/19 anonim ***** válasza:
71%

Mert a multadat nem tudod torolni hozzad tartozik.

Ha mas ezt nem fogadja el az kuka. Mehet amerre lat.

Engem nem erdekel ilyen szinten a kozzossegi media.

Ha valaki abban el es a kulsosegeknek akar megfelelni hajra. De en nem

2021. jún. 18. 14:45
 3/19 anonim ***** válasza:
100%
Nem nagyon rakok fel képeket, de ha tennék fel szakítás után biztos privátra raknám. Elég fura lenne valakinek 2-3 különböző emberrel szerelmes képek...
2021. jún. 18. 14:49
 4/19 anonim ***** válasza:
100%

Törölném, de csak azokat, amik kifejezetten a párkapcsolatunknak szól. Szóval egy semleges, baráti társaságban készült képet nem törölnék, mert a múltamat attól még nem akarom törölni. De egyrészt nem akarom, hogy az új párom azt lássa, ahogy koktélozunk vagy selfiezünk az exemmel, azt sem akarom, hogy a családja ezt lássa. Illetve azt sem szeretném, hogy az esetleges új ismerősök mindent tudjanak a múltamról.

Mondom ezt úgy, hogy amúgy képeket leginkább a kutyáimról teszek fel, közös képet eléggé ritkán, max. évi 2-3 alkalommal.

2021. jún. 18. 14:58
 5/19 anonim ***** válasza:
100%
Kettes, te magadnak mondasz ellent. Ha nem a külsőségeknek akarsz megfelelni, akkor eleve minek teszel ki bármelyok barátnőddel képet? Amúgy biztos tetszene neked is, ha az aktuális párod faszbúkja tele lenne volt pasikkal vigyorgós, ölelkezős, smárolós képekkel...Naugye.
2021. jún. 18. 15:01
 6/19 anonim ***** válasza:
73%

Én elég konzervatív vagyok, nem használok se FB-ot, sem egyéb közösségit. Így a kérdés talán úgy alakítható át, hogy képeket megőrzök-e avagy kapott ajándékokat stb.

A válasz egyértelműen igen. Az, hogy már nem vagyok XY-nal, nem jelenti azt, hogy nem kell emlékezni. Ami egy időben aktualitás volt, az emlékké szelídül, esetleg szépül. Egy kapott ruhadarab, egy toll stb. szimbolizálja az emléket.

Ez nem azt jelenti, hogy ne szeretném az aktuális páromat, csak annyit, hogy vannak emlékeim, amiktől nem kívánom megfosztani magam. Másrészről az emlékek egyben tapasztalatok is...

2021. jún. 18. 15:02
 7/19 anonim ***** válasza:
100%
Ritkán teszek fel bármilyen képet és a partneremet se cserélgetem. Ha szakítanánk mégis, akkor leszedném.
2021. jún. 18. 15:08
 8/19 anonim ***** válasza:
48%
Én nem törölném. Az mégiscsak az életem része volt.
2021. jún. 18. 15:21
 9/19 anonim ***** válasza:
100%

5-ös vagyok és a válaszom a hatosnak szól.

Nekem is vannak emlékeim, fotóim volt párjaimmal, itt nem is erről van szó.

De a közösségi médián, ahol mindenki lát mindent, ne legyen már kint a párom összes volt nőjével készült enyelgős fotója. Nekem is el vannak rakva az ilyen dolgok egy dobozban a szekrényben, de azt nem látja senki, nem ugyanaz.

2021. jún. 18. 16:00
 10/19 anonim ***** válasza:
9es beallitas kerdese h lat e mindenki mindent ....
2021. jún. 18. 16:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!