Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Torolni szoktatok az exetekkel kozos kepeket a kozossegi median, ha van mar uj kapcsolatotok? Mi lehet az oka, ha valaki nem torli?
Nem torolnem
Bar nekem semmilyen kep sincs fent. 😁
Mert a multadat nem tudod torolni hozzad tartozik.
Ha mas ezt nem fogadja el az kuka. Mehet amerre lat.
Engem nem erdekel ilyen szinten a kozzossegi media.
Ha valaki abban el es a kulsosegeknek akar megfelelni hajra. De en nem
Törölném, de csak azokat, amik kifejezetten a párkapcsolatunknak szól. Szóval egy semleges, baráti társaságban készült képet nem törölnék, mert a múltamat attól még nem akarom törölni. De egyrészt nem akarom, hogy az új párom azt lássa, ahogy koktélozunk vagy selfiezünk az exemmel, azt sem akarom, hogy a családja ezt lássa. Illetve azt sem szeretném, hogy az esetleges új ismerősök mindent tudjanak a múltamról.
Mondom ezt úgy, hogy amúgy képeket leginkább a kutyáimról teszek fel, közös képet eléggé ritkán, max. évi 2-3 alkalommal.
Én elég konzervatív vagyok, nem használok se FB-ot, sem egyéb közösségit. Így a kérdés talán úgy alakítható át, hogy képeket megőrzök-e avagy kapott ajándékokat stb.
A válasz egyértelműen igen. Az, hogy már nem vagyok XY-nal, nem jelenti azt, hogy nem kell emlékezni. Ami egy időben aktualitás volt, az emlékké szelídül, esetleg szépül. Egy kapott ruhadarab, egy toll stb. szimbolizálja az emléket.
Ez nem azt jelenti, hogy ne szeretném az aktuális páromat, csak annyit, hogy vannak emlékeim, amiktől nem kívánom megfosztani magam. Másrészről az emlékek egyben tapasztalatok is...
5-ös vagyok és a válaszom a hatosnak szól.
Nekem is vannak emlékeim, fotóim volt párjaimmal, itt nem is erről van szó.
De a közösségi médián, ahol mindenki lát mindent, ne legyen már kint a párom összes volt nőjével készült enyelgős fotója. Nekem is el vannak rakva az ilyen dolgok egy dobozban a szekrényben, de azt nem látja senki, nem ugyanaz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!