Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, lányok! Az exetekkel milyen sűrűn tartjátok a kapcsolatot? Milyen esetben keresitek fel őket? Miért? Milyen időközönként?
Néha beszélünk, jó kapcsolatban maradtunk, számíthatunk egymásra. Ha összefutunk elbeszélgetünk, de kb egy héten egyszer rá szoktunk csörögni a másikra, hogy mi újság.
És hogy miért? Mert nem iktatok ki senkit az életemből. Nem haraggal váltunk el, nem hiszem, hogy kerülnöm kellene.
Legutóbbi exem a legjobb barátom is egyben. Már akkor az volt, mielőtt összejöttünk, és ez így is fog maradni. Ebből adódóan szinte naponta kommunikálunk valami módon.
Előző exem szívbetegségben elhunyt, így vele már sehogy :/ :(
Azelőtti barátnőmmel meg akkor beszéltem utoljára, mikor kiderült, hogy párhuzamosan 3 pasija van XD Mióta kiadtam az útját, nem beszéltünk (jobb is).
De nem fogom minden exemet felsorolni. :-)
Nem látom értelmét és sztem hülyeség tartani kapcsolatot (kivéve ha egy helyen dolgozunk, akkor nincs mit tenni, ez van), az ilyen ex párommal való barátságban nem hiszek és nem mennék bele. Nem tekintek visszafele, még a számát is kitörlöm és a közösségi profilját sem látnám szívesen azt is törlöm és minden rá emlékeztető dolgot kidobok.
26/F
Csak eggyel tartom a kapcsolatot, vele elég sűrűn, párnaponta. Nagyon jó barátok vagyunk.
22L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!