Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Fiúk, lányok! Az exetekkel...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk, lányok! Az exetekkel milyen sűrűn tartjátok a kapcsolatot? Milyen esetben keresitek fel őket? Miért? Milyen időközönként?

Figyelt kérdés
2013. aug. 4. 23:35
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

Utolsó milyen már h dugtatok előtte most meg csak nagyon jó barátok maradtok? bármikor elsülhet a csávó benned megint egy közös házibulin és máris ott a megcsalás jelenlegi pároddal szemben?

kérdező: nekem a volt barátnőm együtt lakott a volt pasijával több hónapig még, mikor mi már jártunk. na?

2013. aug. 5. 00:30
 12/16 A kérdező kommentje:
hát... több hónapig... bocsi, de... erre nem írok semmit, mert rád nézve ledegradáló lenne.
2013. aug. 5. 00:35
 13/16 anonim ***** válasza:
A legutolsó exemmel mi is szinte napi kapcsolatban vagyunk. Attól még, hogy párként nem működtünk, szeretjük egymást, ezért voltunk együtt. Meg persze sok ponton összefonódott az életünk és idő, mire kibogozódik.
2013. aug. 5. 00:59
 14/16 anonim válasza:

Én egyikkel sem tartom a kapcsolatot (kivéve az elsős "szerelmemmel" :)) ).

Viszont a mostani barátom máshogy van ezzel, ő még tartja velük a kapcsolatot, ami engem zavar, főleg akkor, ha még meg is említi őket egy-egy helyzetben.

Én nem tudnék egyikkel sem beszélni.

2013. aug. 5. 01:11
 15/16 anonim ***** válasza:

Nem, tudod mi felnőtt emberek vagyunk, akik tudják kezelni a kapcsolataikat, nem pedig ovisok.

2013. aug. 5. 11:11
 16/16 anonim ***** válasza:
Én nem tartom vele a kapcsolatot. Néha összefutunk mert vannak közös ismerősök, ilyenkor csak köszönünk egymásnak.
2013. aug. 5. 16:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!