Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nektek segített az, amikor az exetekkel minden kapcsolatot megszakítottatok? (telefonszám, msn, esetleg fb törlés)
Figyelt kérdés
2012. febr. 3. 14:17
1/6 anonim válasza:
Ez óvoda. Nem kell vele beszélni és nem kell nézegetni. De h letörlöd face ismerőseid közül az annyira gagyi,egyszer mi is csináltuk ezt, aztán amikor nem láttam sehol, akkor is ugyanugy fájt. a számát tudtam fejből, az arcára a képek nélkül is emlékeztem. Tök felesleges.
2/6 anonim válasza:
igen. sokat segített. mert nem láttam és nem is hallottam felőle. egyszerűen gyökerestül eltűnt az életemből, mintha sosem ismertem volna
3/6 anonim válasza:
Nekem is segített. Lehet, hogy dedós módszer, de könnyebbé tette a felejtést. Persze, ez egyénfüggő.
4/6 anonim válasza:
Én személy szerint azéert szeretem úgy túltenni valakin magam, hogy nem törlöm ki teljesen az életemből, mert így megszokom, hogy attól, mert szakítottunk ő ugyanúgy ott van, meg kell tanuljak így élni ezentúl. Így ha valamikor esetleg összefutunk akkor sincs gáz, hogy "jajj, most láttam, most hallottam róla, azért felelevenedtek az érzéseim stb."
5/6 anonim válasza:
Én nem töröltem, egyszerűen neérdekeljen.
Oké, ez 3 éve volt, azóta már rég töröltem :D Kivéve FB, dehát onnan minek? Úgyse nagyon nézegetem...
6/6 anonim válasza:
Nekem segített a törlés facebookon, sőt még le is tiltottam hogy amint rákeresnék vagy látni akarom mit írt ki esetleg képeit megnézni már észbe kapjak hogy hoppá nem... :) Msnről is tiltás törlés, smsek törlése telefonszám, gépen közös képek minden... szerintem rengeteget segít, mert ha fent látnám msnen vagy chaten nem biztos hogy meg tudnám állni hogy ne írjak rá mivel még szeretem... személyesen meg teljesen más, persze egy közös házibuliba már nem lenne egyszerű de egy nagyobb szórakozóhelyen vagy az utcán egy köszönés nem kavar fel igazán... 18/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!