Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők! Betanított munkás férfival kezdenétek vagy automatikusan kuka?
nettó 170, vagyon nincs, hónapról hónapra él.
Nem, nem vele nem lesznek romantikus éttermi vacsik.
Nem, nem lesz wellness, nyaralás.
Nem, nincs szép autó.
Nem, nincs szép lakás.
Nem, nincsenek cuki ajándékok, ékszerek, meglepetések.
Rezsire, kajára dolgozás van.
F/30
Nekem attól függ. Most pl. valószínűleg a párom is el fog menni betanított melósnak átmenetileg, kiégett és besokallt a szakmájában, már addig se akarja folytatni amíg elvégez valami képzést, így egy darabig lehet hogy elmegy egy gyárba addig is, utána meg majd csinál mást. Ezzel nincs gond.
Őszintén szólva olyannal nem nagyon szívesen jönnék össze, akinek tényleg ennyi a kilátása, nekem fura ha valakinek nem volt se egy szakma, se egy szakképzés, továbbképzés, diploma, tanfolyam, akármi a világon amit akart/tudott volna csinálni. Az jönne le, hogy tehetségtelen vagy nem érdekli semmi.
Átmenetileg a világon semmi gond nincs vele, én is melóztam soron mielőtt végeztem volna a tanulmányaimmal. Mondjuk még ott is kerestem annyit, hogy futotta kicsi(!) extrákra, pl. elmenni valami nem puccos helyre, apró ajándékokra, stb.
Én is szolgasorba vagyok. Nincs ezzel különös baj ezen a bolygón.
Csak a személyiség számít.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!