Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Nők! Betanított munkás férfiva...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nők! Betanított munkás férfival kezdenétek vagy automatikusan kuka?

Figyelt kérdés

nettó 170, vagyon nincs, hónapról hónapra él.

Nem, nem vele nem lesznek romantikus éttermi vacsik.

Nem, nem lesz wellness, nyaralás.

Nem, nincs szép autó.

Nem, nincs szép lakás.

Nem, nincsenek cuki ajándékok, ékszerek, meglepetések.

Rezsire, kajára dolgozás van.

F/30

2021. jún. 16. 18:30
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
59%
Legyel gusztusos, illatos, szexi, es mindegy, mit csinalsz, mikor nem vagy a novel.
2021. jún. 16. 19:29
 12/20 anonim ***** válasza:
84%
Nálam kuka. Én nem azért tanultam, dolgozom hogy beérjem a hónapról hónapra éléssel. És nem, nem várom el a pasitól hogy fizessen nekem ezt-azt. Viszont nekem igényem van arra - és a pénztárcám is megengedi - hogy néhanap étteremben egyek, beüljek egy kávéra és ne adj isten egy-egy welness hétvégét is kigazdálkodjak. A nyári nyaralásról nem is beszélve. Soha nem fizetett helyettem senki, a részemet mindig magamnak álltam. Mégis mit kezdenék egy olyan pasival aki ezekbe nem tud beszállni? Én megyek egyedül ő meg kuksol otthon?
2021. jún. 16. 19:55
 13/20 anonim ***** válasza:
12: Olyan pasit kell keresned, aki hasonló mentalitású. Ez független a keresetétől, nekem bőven telne nyaralásra meg ilyesmire, de nem érdekel mert nem az én világom az utazgatás.
2021. jún. 16. 21:13
 14/20 anonim ***** válasza:
100%
#13. Köszönöm a tanácsot. Tisztában vagyok azzal, hogy vannak akiket ez nem érdekel. Nekem gyerekkoromban sosem adatott meg ilyesmi, mert elég szegény családból származom. 14 éves koromban voltam először étteremben. Tehát most, felnőttként pótolom, ami egykor kimaradt. Szerencsére találtam olyan párt, akinek nem teher (és most nem anyagi értelemben mondom) elmenni ide-oda néha.
2021. jún. 16. 21:21
 15/20 anonim ***** válasza:
Nálam azonnal kuka! Mi a francot kezdjek egy ilyen pasival?
2021. jún. 16. 23:20
 16/20 anonim ***** válasza:
Kuka, de csak azért, mert már ismerem az ilyen férfiak intelligencia szintjét. 3 év alatt felélte az ex az összes ilyen irányú türelmemet. Többé nem leszek akkora naiv hogy majd mellettem fejlődik.
2021. jún. 16. 23:33
 17/20 anonim ***** válasza:
Nem. Mivel szeretnek gyereket. Netto 170 ezer forint nagyon keves...
2021. jún. 17. 06:48
 18/20 anonim ***** válasza:
Ha nagyon jól néz ki, és azon van hogy változtasson=többet keressen=tanuljon=hogy letegyen valamit az asztalra = akkor igen.
2021. jún. 17. 07:14
 19/20 anonim ***** válasza:

Nekem attól függ. Most pl. valószínűleg a párom is el fog menni betanított melósnak átmenetileg, kiégett és besokallt a szakmájában, már addig se akarja folytatni amíg elvégez valami képzést, így egy darabig lehet hogy elmegy egy gyárba addig is, utána meg majd csinál mást. Ezzel nincs gond.

Őszintén szólva olyannal nem nagyon szívesen jönnék össze, akinek tényleg ennyi a kilátása, nekem fura ha valakinek nem volt se egy szakma, se egy szakképzés, továbbképzés, diploma, tanfolyam, akármi a világon amit akart/tudott volna csinálni. Az jönne le, hogy tehetségtelen vagy nem érdekli semmi.

Átmenetileg a világon semmi gond nincs vele, én is melóztam soron mielőtt végeztem volna a tanulmányaimmal. Mondjuk még ott is kerestem annyit, hogy futotta kicsi(!) extrákra, pl. elmenni valami nem puccos helyre, apró ajándékokra, stb.

2021. jún. 17. 09:36
 20/20 anonim ***** válasza:

Én is szolgasorba vagyok. Nincs ezzel különös baj ezen a bolygón.

Csak a személyiség számít.

2021. jún. 18. 06:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!