Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Meghalt a párom. Hogy dolgozza...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Meghalt a párom. Hogy dolgozzam fel?

Figyelt kérdés
2 éve voltunk együtt, de a tragikus hirtelenség közbeszólt. Én L/26 ő F/29 volt. :( egyfolytában sírok, nemtudom, most mi lesz, nagyon szerettük egymást :(
2021. jún. 16. 16:37
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Sok kitartást. Pokoli nehéz napok-hetek állnak előtted, sajnálom. Az idővel majd valamikor jobb lesz... majd.
2021. jún. 16. 16:46
 2/8 FoxtrotLidérc ***** válasza:
100%
Fogadd őszinte részvétemet! :((( Csatlakozom Avaly89-hez.
2021. jún. 16. 16:48
 3/8 anonim ***** válasza:
100%

Csatlakozom...

Kitartás!

2021. jún. 16. 17:05
 4/8 anonim ***** válasza:
100%

Nagyon sajnálom. :( őszinte részvétem.

Sajnos a gyászra gyógymód nincs. Vedd körbe magad olyan emberekkel, akik szeretnek és vigyáznak rád, meg te is vigyázz magadra,véletlenül se tegyél kárt magadban.

2021. jún. 16. 17:14
 5/8 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Ismeretlenül is fogadd őszinte részvétem!

Legyél nagyon nagyon sokat a családoddal, baratokkal.

Esténként, ha egyedül vagy, beszélj hozzá, mintha ott lenne melletted. Esetleg keress fel egy pszichológust, vagy pszichiátert. Írj naplót minden nap, amibe beírod az erzeseidet, bármilyen Hosszú is lesz 1-1 irományod.

Senkinek nem kívánom azt, amin most keresztülmész. Lehet, hogy sohasem fogsz tudni teljesen helyrejonni, de idővel add meg magadnak az esélyt. A legjobbakat kívánom neked!

2021. jún. 16. 17:18
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
Gyász folyamata, sok figyelemelterelés, pszichológus
2021. jún. 16. 17:41
 7/8 anonim ***** válasza:
16%
Neked is már csak egy 50-70 éved van hátra. Azt éld teljesen, utána majd újra beszélhettek.
2021. jún. 18. 07:37
 8/8 Arnold901005 ***** válasza:
100%

Őszinte részvétem!

Az idő valóban segíteni fog, de az odébb lesz.

A temetés után felerősödik a kín, mert akkor döbben rá az ember, hogy tényleg elment a szerette. Hullámzó szokott lenni a dolog, lesznek nyugisabb és nagyon nehéz időszakok, de egy idő után észre fogod venni, hogy 'könnyebb'. Hogy kinél-mikor jön el ez az állapot, az egyénfüggő, de az első év semmiképp' sem lesz könnyű és valószínűleg még a második sem.

Ha nagyon nem bírod el a veszteség súlyát, kérheted pszichodoki segítségét.

Nekem 10 éve halt meg a Barátnőm, azért tudom, hogy idővel tényleg szelídül a kezdeti pokol.

Mindig hiányolni fogod, de miután eleget tombolt a gyász, fogsz tudni élni és akár mosolyogva emlékezni rá. Most még nyilván nem tudod ezt elképzelni, mert friss a veszteséged.

Sok erőt kívánok!

2021. jún. 18. 23:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!