Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy 40 év körüli érettebb hölgyet szemeltem ki magamnak, én 22 éves vagyok. Hogyan lenne érdemes udvarolnom?
Kezeld őt igazi nőként. Ja és szerintem tuti bejön ha kedves vagy a gyerekeivel, bár nem tudom mennyi idősek és lesz-e alkalmad velük találkozni az elején. Mindenképpen kedvesen közeledj hozzá, tényleg ne ronts ajtóstul a házba.
Ja és ha őszinte vagy az mindig jó. :)
Viszont ha nem haragszol elmondanád nekem akár privátban is hogy miért döntöttél egy idősebb nő mellett? Nem ítéllek el, csak szeretném érteni.Vagy ez csak úgy jön?
Voltam ilyen kapcsolatban. 25 éves fiú vagyok, 21 éves voltam akkor, a nő pedig 39, kis híján egy évig voltunk együtt.
Igaza van annak, aki előttem azt mondta, hogy hosszú távra szinte biztosan nem számíthatsz - viszont erre a "középtávra" egy felbecsülhetetlen tapasztalat, rendkívüli élmény, nagyon sokat tanulhatsz belőle, és őt is boldoggá teheted. Ahogy látom, a hozzáállásod stimmel, ez már jó.
Az alapszituáció eleinte nálunk is hasonló volt, bár én amikor megismerkedtem vele, még csak nem is gondoltam arra, hogy bármi is lehetne köztünk. Egyszerűen csak azt láttam, hogy ezer közös dolog van bennünk: érdeklődési köreink, zenei ízlésünk, kedvenc olvasmányaink... nagyon sokminden egyezett, nagyon sokmindenről tudtunk beszélni, és eleinte leginkább csak ezért találkoztunk, mert rokon lelket láttunk egymásban, mert jó volt a másik társasága, és mert remekül megértettük egymást.
Később aztán kiderült, hogy párkapcsolati válság van nála (egy gyereke volt/van, férje kacsintgatott elfele). Még ekkor se gondoltam semmire (tényleg) - próbáltam is segíteni neki, hogy lehetne esetleg helyretenni a dolgot... De nem vált be semmi, csak ők el. Előbb lélekben, aztán papíron is.
Még a papír-válás előtt, de már a lelki-válás után jöttünk össze, és nem én kezdeményeztem, hanem ő. Komolyan meglepett, és egy darabig nem is tudtam hova tenni a dolgot, de végső soron nem volt ellenemre, mert a lelki tényezőkről már írtam, és külsőre is nagyon szép, szóval miért ne...?
És hát érdekes egy (majdnem) év volt, a maga örömeivel és bánataival, magaslataival és mélységeivel, de ahogy írtam is fentebb, nagyon tanulságos.
Összegezve tehát: van rá esély, hogy ha egyszerűen megismerkedtek és meglátja benned a rokon lelket, érzi az őszinte segítő szándékot, odafordulást, szeretet, még az is lehet, hogy ő maga fog kezdeményezni. De ha nem, akkor szépen lassan rávezetheted. Először ismerd meg, derítsd ki, mi a közös bennetek (remélem, minél több minden), és akkor már lesz min elindulni. A barátság az alapja mindennek, és az, hogy jól érezzétek magatokat egymás társaságában. Innen már minden más adja magát.
Köszönöm az eddigi válaszokat.
Azt sem bánnám,ha nem lenne hosszútávú a dolog,de ettől függetlenül tényleg mellette állnék, ha szükség lenne rá, ha meg egyszer vége, akkor vége, de szerintem hihetetlen mennyiségű tapasztalattal járna a dolog. További tanácsokat is szívesen veszek..
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!