Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Nők, van olyan köztetek,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nők, van olyan köztetek, akinek bejön az ilyen duma, vagy ez a nagy többség szerint bunkóság?

Figyelt kérdés

25/F vagyok. Olyan a stílusom mindenkivel szemben, hogy nyitott, vagyok, érdeklődő, segítőkész, de aki megbánt (nyilván nagy megbántásra kell gondolni, nem pl. egy egyszerű visszautasításra), azt egy életre megjegyzem, és ha ne adj Isten összehoz a sors az illetővel, frappáns, de igen bántó megjegyzéseket teszek, van, ami magamtól jön, de sok filmes is van közöttük. Pl. az exemnek, amikor utoljára beszéltünk, azt mondtam, hogy kár feketét hordania, mert épp elég fekete a lelke. Meg lakik a házban egy undorító viselkedésű öregasszony, rám is rám szállt, azt mondtam neki legutóbb, hogy "a lakásajtaján miért nincs kint a 666-os szám?".

Vasárnap randiztam egy lánnyal (harmadik randi volt), és meséltem neki ezeket. Ma azt írta, hogy nem tudja, randizik-e még velem, mert hogy szerinte az ilyenek kőbunkóságra vallanak.

2021. jún. 8. 22:36
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:
94%
Szerintem is az benne a gáz leginkább, hogy ebbe te ennyi szellemi energiát fektetsz. Miért jó érlelni magadban a sértettségedet és a gyűlöletedet, meg külön agyalni azon, hogy mivel szúrjál oda másnak (mondjuk ilyesmivel szerintem is elég nehéz lenne), mikor tele van az élet ennél sokkal fontosabb és értelmesebb dolgokkal? Nagyon piti dolog.
2021. jún. 8. 22:56
 12/30 anonim ***** válasza:
95%

Bunkóság? Nem igazán.

Szánalmas? Nagyon.

Hotel? Trivago.

2021. jún. 8. 23:05
 13/30 anonim ***** válasza:
94%
Ezek nem különebben bántóak, így bunkóságnak se mondanám, de nevetséges, gyerekes és egyáltalán nem frappáns. Kezelhetnéd kicsit érettebben a konfliktusaidat és ilyeneket meg inkább ne mesélj randin, mert ez gáz és ezzel senkinél nem fogsz bevágódni. Mégis miért jönne be az, hogy valaki ennyire kicsinyes? De legalább kreatív lennél...
2021. jún. 8. 23:06
 14/30 anonim ***** válasza:
100%

Figyelj, az ilyen trash humor baráti társaságba való, olyan emberekkel, akik szintén vevők erre. Nincs baj, én is szeretem az ilyen primitív vicceket, viszont nem poénkodom velük akármikor, hanem tudom, hol van a helye meg az ideje.

A lánynak meg nem a humor minősége a baja szerintem, hanem a rosszindulat, ami mögötte van. Ráadásul nem is úgy tudta meg, hogy hallott egy ilyen beszólást tőled valós időben, hanem eldicsekedtél.

Képzeld el azt a szitut, hogy randin vagytok, ültök valami teraszon egy süti és egy kávé tartaságában, és te azzal dicsekszel, hogy FHÚ, HOGY KIOSZTOTTAM EXEMET. Az ex eleve nem jó téma az első randikon, mert ha gyakran felhozod, azt mutatja, hogy még nem vagy túl rajta, akármilyen fekete lelke is legyen szerinted.

2021. jún. 8. 23:28
 15/30 anonim ***** válasza:
10%

"mondtam neki legutóbb, hogy "a lakásajtaján miért nincs kint a 666-os szám?"

Feletek nincs festekbolt? 🙄

37F incel

2021. jún. 9. 00:47
 16/30 anonim ***** válasza:
100%

Ez nem bunkóság. A bunkóság az lenne, ha helyből beszólnál mindenféle gorombaságot, és ezzel le lenne zárva. Ez az "egy életre megjegyzem" dolog, ráadásul nem komoly sérelmeknél, hanem mindenféle szir-szar elutasításoknál, pláne hogy még dicsekszel is ezzel, görcsös, egomán, végsőkig nárcisztikus emberre vall.

A segítőkészséged, nyitottságod is pont ennyit érhet. Addig vagy nyitott, amíg olyat nem szól valaki, ami nem tetszik, és onnantól indul az élethosszig tartó bosszúhadjárat? Ez nem nyitottság, haver, ez kicsinyes, zsarnokoskodó f.szkalap viselkedés. Ha nő lennék, kilométerekre elkerülnélek.

2021. jún. 9. 01:02
 17/30 anonim ***** válasza:
100%

"frappáns, de igen bántó"

Frsppanstol nagyon messze van. Klisék, elcsépelt szövegek. Nekem ez nem bántó lenne, hanem az ohognek a gyerekes erolkodeseden.

2021. jún. 9. 01:08
 18/30 anonim ***** válasza:
68%

"37F incel"

Boldog szülinapot! ❤️

2021. jún. 9. 01:58
 19/30 anonim ***** válasza:
23%
Koszi
2021. jún. 9. 02:18
 20/30 anonim ***** válasza:
100%
Általános iskolás humor amit ide leírtál, tizenévesek mesélnek ilyeneket röhigcsélve egymásnak, hogy most őőőők jóóóól visszavágtak. De hogy 25 évesen ezek legyenek életed beszólásai, az inkább kínos.
2021. jún. 9. 04:22
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!