Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Használ itt valaki badoot,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Használ itt valaki badoot, tindert?

Figyelt kérdés

Beállítottam, hogy 200cm felett keresek partnert és több száz férfi jött ki, alig tudtam az aljára tekerni. Kérdezem én, hogy tényleg ilyen sok magas van? Vagy csak beírták, hogy hazudjanak a magasságukról?

190centis pasiból meg akkor több 10ezer lehet.

24l

187cm vagyok azért keresek ilyen magas pasit.

2021. jún. 6. 12:16
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:
10es nem azt írja a percentilis táblázat hogy 190felett a 97% os percentilis értékhez tartozik ami azt jelenti hogy 97% alacsonyabb 190cm+nál és értelmeszerűen 3%magasabb
2021. jún. 6. 21:15
 12/12 anonim ***** válasza:
úgy tudom a férfiak előszeretettel hazudnak a magasságukról, kb mint a nők az életkorukról meg úgy ámblokk az életükről :D
2021. jún. 8. 21:48
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!